Kundeservice
0 varer
Kurv
Unique - Eucalyptus olje - 100 ml
Unique - Eucalyptus olje - 100 ml

Unique - Eucalyptus olje - 100 ml

221,00 NOK
-10%
245,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Unique - Eucalyptus olje er en 100% ren eterisk olje - Eucalyptus globulus 

Eucalyptus oljen er hentet fra eucalyptustreets blader ved damp destillasjon. 100 kg blader gir ca. 3 kg. olje. Oljen er klar og har en sterk kamferaktig lukt, som gjør at den effektivt frastøter insekter. Eucalytustreet kommer fra Australia og er en av verdens raskest voksende trær, som kan bli opp til 150 meter høyt. I dag dyrkes eukalyptustrær i Australia, Spania, Portugal, Zimbabwe, India, California og Kina. 

I sommervarmen kan trærne se ut som om de er innhyllet i blå tåke når den eteriske oljen fordamper. Navnet "Blue Mountains" på fjellkjeden i New South Wales, Australia, kommer av dette fenomenet hvor trærne er dominerende. I mange subtropiske og tempererte land, har folk et tre i bakgården. De bruker det eks. når de er forkjølet til dampbad. Oljen har en avkjølende effekt på kroppen. På mange flyruter, f.eks. New Zealand Air, utleveres et eukalyptus dampbad til passasjerer med alvorlige problemer med dotter i ørene, som det åpner luftveiene. 

Eucalyptus olje kan irritere nyrene hvis den brukes i høye konsentrasjoner - bruk derfor anbefalte fortynninger. 

Oljen kan f.eks. brukes til massasje og bad hvor den er oppløftende og forfriskende. Etter en dags hardt arbeide klarer og stimulerer den hjernen og hindrer tretthet. Ved massasje er den effektiv mot såre muskler. 

Bruk i hjemmet: På sommeren er den god til å holde insekter unna. Den renser luften i hjemmet og er spesielt effektiv med lavendel om vinteren.

Les mer om eteriske oljer herVarenummer: 3394

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832