Kundeservice
0 varer
Kurv
Unique - cypress olje - 10 ml
Unique - cypress olje - 10 ml

Unique - cypress olje - 10 ml

Vår pris: 61,00 NOK
61,00 NOK
Ikke på lager
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Unique - cypress olje er en 100% ren eterisk olje - Cupressus sempervirens

Cypress oljen utvinnes fra damp destillasjon av kvister, nåler og greiner fra cypresstreet. Duften er treaktig og minner om einer olje, men mer mild og frisk.

Fra antikken ble oljen brukt til å behandle ulike plager. Oljen lindrer leddømhet og stimulerer blodsirkulasjonen gjennom massasje. Den er god i en massasjeolje på såre muskler.

Cypress oljen har en sammentrekkende effekt. Ved problemer med fotsvette kan man lage en effektiv antiperspirant ved å blande cypress oljen med en nøytral krem eller salve. Du kan også lage et fotbad hvor du blander salt med sitron. La det trekke litt og bland oljen i vannet.

I hudpleie er oljen god mot fet og uren hud som det virker sammentrekkende, rensende og avslappende. God i blandingsolje mot appelsinhud, hvor den virker oppstrammende eller til en slankeolje for oppstramming. Oljen lindrer vinter symptomer ved bruk i en duftlampe eller varme komprimerer.

Mentalt virker oljen rensende på sinnet, den klarer tankene og virker oppløftende. Det sies den er god hvis du har konsentrasjonsproblemer og er distre.

Cypress kan blandes med einer, peppermynte, barnåler, teatre, jasmin, bergamott, sedertre, geranium, lavendel, appelsin og sitron.

OBS! Bør ikke brukes av gravide, ammende og ved for høyt blodtrykk.

Les mer om eteriske oljer her


Varenummer: 3365

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832