Kundeservice
0 varer
Kurv
Unique - Cedarwood Oil - 10 ml
Unique - Cedarwood Oil - 10 ml

Unique - Cedarwood Oil - 10 ml

Vår pris: 55,00 NOK
55,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Ingredienser
Anmeldelser

Unique - Cedarwood Oil er en 100% ren eterisk olje - Juniperus virginiana

Sedertre oljen utvinnes fra damp destillasjon av sedertre. Cedar er et stort, eviggrønt tre med nål-lignende blader. Treet vokser svært langsomt, men kan være om lag 40 meter høy. Den beste oljen er hentet fra trær som er minst 25 år gammel. Duften er treaktig, tørr, søt og lett kamferagtig.

Oljen antas å være den første eterisk oljen, som ble avledet fra en plante. Egypterne brukte den for balsamering de døde, men den var også veldig populær som en ingrediens i hudpleieprodukter, så vel som for å parfymere papyrus for å holde insekter unna. Også de amerikanske indianerne brukte oljen mot en rekke sykdommer.

Den er ideell for å slappe av, harmonisere og fokusere sinnet. Den gjenoppretter en tilstand av likevekt og regnes som en av de mest avbalanserende oljene.

I hårplejen brukes sedertre oljen til behandlingen av flass. Du kan lage din egen blanding av sedertre med eks. einer, teatre, rosmarin, sitron, sypress, patchouli. Den er egnet til pleie av fettet problem hud. Også ved ekstremt tørr hud kan den være til hjelp. Oljen har en mykgjørende effekt på huden og passer godt sammen med sypress.

Cedarwood Oil, sammen med citronella en av de mest effektive oljene mot mygg, møll og rotter. Et japansk studie har vist at virginia cedar olje er svært effektiv for å motvirke og drepe midd i hjemmet. Det finnes flere typer sedertre, sjekk at det latinske navnet er Juniperus virginiana, hvis du ønsker å bruke den mot midd. Bruk noen dråper av oljen med eddik når du vasker sengetøyet, så behøver du ikke tøymykner. Men du kan også dryppe noen dråper cedar olje i skyllemiddelet. Det er også mulig å putte litt i en spray blandet med vann slik at det sprøytes på madrassen, som støvsuges når den er tørr.

Den øker blodsirkulasjonen ved massasje og er et godt valg som en massasje olje for såre muskler. Ved massasjeolje mot appelsinhud bør sedertre olje være med. 

Siden gamle dager, har olje blitt brukt ved vinter-symptomer ved innånding for å åpne luftveiene. Den kan også brukes i en duft ampe i sykerommet, dette vil også redusere risikoen for at andre blir smittet.

Oljen er god å blande med sandeltre, rose, einer, patchouli og sypress. Oljen bør ikke brukes under graviditet.

Les mer om eteriske oljer her


Varenummer: 3362

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

IngredienserTilbake til toppen

Hovedingredienser: cedarine, thujopsene, cedrol, widdol, atlantone, caryophyllene, cadinene

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned