Kundeservice
0 varer
Kurv
Udo's Probiotics Children 5-15 år - 60 kap
Udo's Probiotics Children 5-15 år - 60 kap

Udo's Probiotics Children 5-15 år - 60 kap

224,00 NOK
-10%
249,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(3)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Udo´s Choice Super Children 5 – 15 år - 60 kapsler

8 spesifikke bakteriestammer spesielt fremstilt for å gi barn og ungdom en sunn mikroflora.

Et barns sunne mikroflora kan nesten sammenlignes med en voksens, men på grund av barns mindre størrelse, har de behov for mindre mengder av den samme bakterie.

De spesifikke stammer som brukes i denne blandingen er spesielt utvalgt for deres verdi til barns helse og er utviklet med et levedyktig antall passende til barn.

Udo’s Choice probiotika er spesielt utviklet og testet for deres mavesyreresistens. In-vitro undersøgelser har vist at de ikke mister deres konsentrasjon før etter 3 timer ved 37° C ved pH værdi 3 / pH 4. Derfor, når de tas som anbefalt på full mage, vil mikroorganismene i Udo’s Choice probiotika nå fordøyelseskanalen med deres fulle styrke. Kapslene kan også åpnes og innholdet kan drysses direkte på kjølig eller varm (men ikke glovarm) mat for å simulere probiotikaens forekomst i naturen, hvor de dekker rå fødevarer.

Opbevares kjølig for å sikre maksimum styrke og stabilitet; men de kan være i varmere temperaturer over kortere perioder om gangen, som gør det lett å ta dem med på ferie.

Om Udo's Choice

Udo's Choice be etablert av Udo Erasmus i Canada etter at han i 1980 gikk igjennom en kjemisk forgiftning, og bestemte seg for å bruke alle sine kunnskaper om kjemi og ernæring til å bli frisk igjen. Alle Udo's Choice produkter lages i Burnaby og Lyndon i Canada.


Varenummer: 2166

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

InnholdTilbake til toppen

Ingredienser

Hver vegetabilske kapsel inneholder 4 milliarder levedyktige celler ved fremstillingstidspunktet

Lactobacillus casei25%
Lactobacillus rhamnosus25%
Lactobacillus acidophilus20%
Lactobacillus plantarum10%
Streptococcus thermophilus7%
Bifidobacterium bifidum5%
Bifidobacterium breve5%
Lactobacillus bulgaricus3%


I en base av:
cellulosepulver, magnesiumsalter fra fettsyrer og askorbinsyre. Udo’s Choice Probiotic inneholder et stort antall tilgjengelige, vennlige tarmbakterier ved fabrikasjonstiden, slik at selv ved utløpsdatoen vil du fortsatt få alle de probiotika du har behov for, til en god fordøyelse.

Anbefalt daglig dose:
Ta 1 kapsel per dag på full mage for å vedlikeholde en sunn tarmflora. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell brukes av gravide eller barn under 1 år.

 
OBS!
Kosttilskudd bør ikke erstatte en variert kost.

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832