Triatlet Camilla Pedersen & Med24

Triatlet Camilla Pedersen

Vi er stolte over å ha inngått et samarbeid med triatlet Camilla Pedersen. Med sitt positive livssyn, sunne innstilling til sin sport og ikke minst sitt arbeid med å hjelpe andre, representerer hun verdier som vi hos Med24 gjerne vil støtte opp om.

Nedenfor kan du lese mer om Camilla og vårt samarbeid. 


Ambassadør for SMILFonden og Hjerneskadeforeningen

Etter et voldsomt sykkelkrasj i 2013 med etterfølgende 19 dager i kunstig koma, fikk Camilla Pedersen merke på egen kropp hvor raskt livet kan snu. Ulykken og erfaringene etter denne, bruker hun i dag til å hjelpe og inspirere andre i en utsatt situasjon.

- Jeg har akkurat gjort en avtale med en kommune som arbeider med hjerneskadede unge mennesker, hvor jeg skal besøge dem og snakke med dem om de mén og problemer jeg selv har. Det hjelper mye å snakke med noen som har opplevd eller står i samme posisjon med skader man ikke kan se. Det er mega fett og inspirerende for meg å kunne hjelpe andre.

Camilla er også ambassadør for SMILFonden og Hjerneskadeforeningen og holder dessuten foredrag og workshops om sunnhet, kost og mosjon. 


Danmarks mest vindende triatlet - med ambisjonene intakte

"Du kommer aldri til å kunne gå igjen", var den umiddelbare dom fra legene etter at Camilla våknet opp fra koma etter sykkelulykken. Men med en ukuelig vilje og med hjelp fra blant annet Hammel Neurocenter kjempet hun seg mot alle odds tilbake til toppen i sin sport. Etter kun 6 måneder gjorde hun comeback og ikke engang et år etter uheldet vant hun VM-gull i langdistanse triatlon.

Camilla har siden samlet på flere seire og kan i dag kalde seg Danmarks mest vinnende triatlet. Men ménene fra ulykken påvirker stadig og gir en del utfordringer.

- Jeg har stadig en del mén etter ulykken, blant annet problemer med å ta opp energi. Særlig på de lange distansene er det en stor utfordring i forhold til å kunne prestere optimalt. Sammen med eksperter på området arbeider jeg på å finne løsninger og jeg er ofte på diverse tester.

Tross sine mén og fysiske utfordringer er ambisjonene stadig høye. Årets store stevner blir Ponteverda (VM-langdistanse), Challenge Herning (DM-mellomdistanse), EM halv Ironman i Helsingør, Ironman København. Og til slutt stiller Camilla til start i verdensmesterskapet i Ironman på Hawaii i oktober. 


Samarbeid med utgangspunkt i felles verdier

I Camilla har vi funnet en samarbeidspartner som deler samme verdier som oss, og vi er derfor super glade for at Camilla har valgt å inngå et samarbeid. Vi gleder oss til å støtte opp om Camillas arbeide med å fremme sunnhet og hjelpe andre, liksom vi naturligvis også vil støtte henne mot hennes sportslige mål. 


Følg og les mer om Camilla Pedersen

Du kan lese mer om Camilla Pedersen på hennes hjemmeside og hun kan også følges på sosiale medier. Her kan du få et innblikk i både hennes triatlonliv og hennes øvrige aktiviteter.

Hjemmeside: camilla-pedersen.com
Facebook: CamillaTri
Instagram: camilla_pedersen_tri

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.