Spiralizer tilbud og ideer til Spiralizer oppskrifter

Med24.no selger gode spirazliere som kan hjelpe med å få mere grønnsaker inn i kosten, både hos deg selv, familien og barna. Spiralizer kan hjelpe med å gjøre harde grønnsaker mer tilgjengelige og smakfulle. 

Hva kan jeg lage av en Spiralizer?
En Spiralizer kan brukes til å lage tynne "spagetthi" eller "tagliatelle" former av først og fremst harde frukter og grønnsaker, slik som gulerøtter, blomkål, eple, rødbete, søtpoteter, poteter, paprika, gresskar, kålrot, neper, agurk med mere. 

Spiralizer er også en fin måte å spise grønnsaker og frukt rått som ellers er litt for harde til å bare spise i biter. Bruk den fineste spiralizer kniven på en rødbete, og kombinert med kanskje et eple, hvitkål og litt cashewnøtter får du en salat som både er sunn og god, men også fargerik og flott.

Spiralizer kan også brukes til å få mere grønnsaker i barna. Spiralizer spiralene er morsomme å spise, og man kan også lage spiralizer pasta og spiralizer spaghetti med klassiske sauser, sånn som tomatsaus, carbonara og kjøttsaus, og likevel spise sunt og raskt. God spiralizer pasta kan lages av for eksempel gul eller grønn squash, men også kjernen til en stor blomkål, en kålrot eller gresskar.

Få mere tid til familien
Spiralizer spaghetti er raskt å lage. Mens vanlig spaghetti skal koke i flere minutter, skal grønnsakspaghetti bare blancheres, altså bare puttes i kokende vann og tas ut igjen. Det er også enklere å spise grønnsaker rå, og hva er raskere enn ikke å koke grønnsakene i det hele tatt? Swish spiralizer squash i stekepannen i et minutt med litt løk, og du har en deilig og velsmakende grønnsaksrett til å servere med kjøttkakene. Og vil du legge til litt fløte eller en dæsj hvitvin, er retten fremdeles lavere på kalorier enn mye annet du kan servere familien. 

Spiralizer frokostoppskrifter
Vil du ha barna (eller mannen) til å spise mere frukt, kan du prøve å kjøre en pære eller et eple gjennom spiralizeren og servere på frokostblandingen eller havregrøten.

Spiralizer dessertoppskrifter
Prøv en fast pære, eple eller annen fast frukt som honningmelon eller nektarin over litt skyr eller yoghurt, og dryss over litt havregryn eller krummel, nøtter og honning. Det blir en deilig dessert også dine barn vil synes det er morsomt å spise. 

Spiralizer risotto
Lag en deilig spiralizer risottoen med broccoli, blomkål, løk og en søtpotet. Kjør spiralene ett minutt i en kjøkkenmaskin for å lage små «ris» av grønnsakene, og stek hurtig med krydder og annet tilbehør i kyllingbuljong i stekepannen. 

Spis mer lokalt 
Med en spiralizer kan man enklere få mer ut av lokale grønnsaker. Sunne og kanskje litt kjedelige norske grønnsaker som kål, kålrot, neper og poteter kan få nytt liv og bli til spennende salater og måltider. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.