SugarBearHair

Les mer om SugarBearHair her!

1 Produkt(er)

Bak SugarBearHair

SugarBearHair er et velkjent merke som produserer vegetariske og veganske vitamintilskudd spesielt utviklet for å støtte håret ditt. SugarBearHairs søte og deilige vingummier inneholder en kombinasjon av vitaminer som støtter normalt hår. De gode vitaminene er kjent over hele verden hvor blant andre Kim Kardashian, Kylie Jenner, Emely Ratajkowski og andre store influencere har vist sin støtte og kjærlighet til SugarBearHair gjennom tiden.

SugarBearHair vitaminer

SugarBearHair er spesielt kjent for sine SugarBearHair Hair Vitamins og deres SugarBearHair Women's Multi Vitamins, som begge er fri for tilsatt gelatin, hvete, gluten, soya, meieriprodukter, peanøtter og animalske ingredienser. I tillegg inneholder ikke SugarBearHair Vitamins særlig mye sukker, sammenlignet med andre lignende tyggbare vitaminer.

SugarBearHair Hair Vitamins

SugarBearHair har utviklet et deilig og velsmakende hårvitamin, som er et unisex produkt som passer for alle kjønn og alle hårtyper. Disse Hårvitaminene SugarBearHair inneholder blant annet biotin og vitamin B12, som støtter normal hårvekst. Disse SugarBearHair-gummiene inneholder også sink, som bidrar til vedlikehold av normale negler, samtidig som de er beriket med en herlig bærsmak som du kan nyte hver dag!

SugarBearHair Women’s Multi

Disse Multi SugarBearHair-vitaminene for kvinner er et multivitamin spesielt utviklet for kvinner. De fantastiske vingummibjørnene gir deg ditt daglige tilskudd av vitaminer og mineraler. Kosttilskuddet inneholder 12 ulike vitaminer og mineraler, som blant annet er med på å støtte et normalt immunforsvar.

Når kan jeg se resultatene av mine SugarBearHair-vitaminer?

SugarBearHair streber etter å lage gode vitamintilskudd som gir flotte resultater. Vitaminene produseres i USA i anlegg som er godkjent av FDA, så du er sikret høy kvalitet hver gang du kjøper et SugarBearHair-vitamin. Vitaminene fra SugarBearHair fungerer best med et inntak på minst 3 måneder, mens de beste resultatene først kan forventes etter 6 måneders inntak. Husk imidlertid at resultatene varierer fra person til person. Hos Med24.no kan du kjøpe vitaminene i en enkelt pakke med vitaminer tilsvarende 1 måned eller i en større pakke, hvor du får vitaminer til 3 måneders bruk.


Kjøp de deilige hårvitaminene og multivitaminene fra SugarBearHair hos Med24.no. Kjøp nå med rask levering og fri frakt fra 499 kr.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.