Vild Nor Collagen Red Berries – 14 g

Vild Nor Collagen Red Berries – 14 g
Vild Nor Collagen Red Berries – 14 g
Vild Nor Collagen Red Berries – 14 g
Vild Nor Collagen Red Berries – 14 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39348

Collagen Red Berries fra Vild Nord i praktisk reisestørrelse!

Her får du en praktisk reisestørrelse av det effektive produktet Strong Body fra det danske firmaet Vild Nord. Strong Body er med til å styrke kollagennivået og gjøre kroppen sunnere og sterkere. Produktet inneholder masse næring gjennom antioksidanter og naturlige mineraler og vitaminer. Kalium bidrar til et velfungerende nervesystem, god muskelfunksjon og til å holde blodtrykket på riktig nivå. Produktet er også tilsatt tre røde, nordiske bærsorter med ekstra mange antioksidanter. Strong Body inneholder i tillegg C-vitamin for å understøtte dannelse og opptak av kollagen, og styrke effekten. 

Kollagen bidrar blant annet til å understøtte kroppens bindevev i ben, brusk, sener, hud, hår, negler og tenner og er derfor en av kroppens absolutt viktigste byggestener. Marint kollagen er ekstra spesielt på grunn av høy biotilgjengelighet. Marint kollagen kan også med fordel brukes etter trening fordi det inneholder et stoff som hjelper med å bygge opp belastede muskler i restitusjonsfasen etter treningen.  Reisestørrelsen er perfekt til å ta med i treningsbagen!

Strong Body gir en daglig dose på 5000 mg Marine Collagen, utvunnet fra viltfanget nordisk torsk samt 2000 mg pulver av viltplukkede nordskandinaviske rips, tranebær og tyttebær. Disse ingrediensene kombineres med tang fra det nordlige Atlanterhavet, som tilfører ekstra næring.

Bærenes egenskaper

Strong Body inneholder tre røde bærsorter som vokser vilt i den skandinaviske naturen. Alle har det til felles at de besitter gode og spesielt antioksidative egenskaper. 

  • Tranebær inneholder antioksidanten proanthocyanidins, som stopper bakterier fra å forårsake infeksjoner ved urinveggene. Bæret har anti-inflammatoriske egenskaper og er fylt med fiber og næring fra vitaminer og antioksidanter.
  • Rips er rike på fibre, C- og K-vitamin samt jern, kalium og antioksidanter. Fruktsyren i rips bidrar til fordøyelsen og har naturlig vanndrivende egenskaper.
  • Tyttebær er proppet med antioksidanter som flavonoider. I tillegg inneholder de masse mineraler og C- og E-vitamin. Bæret får sin røde farge fra den anti-inflammatoriske antioksidanten anthocyanin.

Red Berries kan brukes på mange måter

Du kan lett blande pulveret opp i et glass drikke. Ettersom pulveret er varmebestandig, kan du bruke det i både varm og kald væske!

Dosering: ca. 1 tsk.

Dette er bare reisestørrelsen med 14 g, tilsvarende kun to doseringer av Strong Body.  Du kan også kjøpe større beholdninger – posen med 30 doseringer her, eller den store boksen med 45 doseringer her

VILD NORD®

Når du velger et produkt fra VILD NORD®, velger du et DANSK-produsert, kvalitetssikret og bæredyktig produkt der sunnhet og skjønnhet på skånsomt vis er satt høyest og dyrevelferd og omtanke for miljøet er en forutsetning. Råvarene VILD NORD® bruker er utelukkende økologiske eller høstet fra naturen, det vil si fanget og plukket i det nordlige Atlanterhavet og i de NORDISKE skogene. Dette betyr at råvarene vokser på naturens egne premisser og samtidig også bevarer et ekstra høyt næringsinnhold. Derfor kan du med god samvittighet velge produkter fra VILD NORD®!

Innhold: 14 g

Ingredienser:

100 % mikrohydrolysert MARINT kollagen av torsk fra viltfanget, bærekraftig fiskeri i det nordlige Atlanterhavet (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, Ville håndplukkede nordiske tyttebær, tranebær og rips,

Opphavsland: Danmark
Inngår i kategoriene
Sportsernæring Kollagen

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.