MAXIM Gel Drink (sitrusfrukter) - 60ml

MAXIM Gel Drink (sitrusfrukter) - 60ml
Se alle produkter fra Maxim & Maxim Endurance
Varenummer: 11242
Maxim Energy Gel - en kvikk energiboost.

Under lengrevarende trening er du nødt til å opprettholde energinivået ditt, men muligens synes du at de normale gels'ene er for klissete. På grunn av dette har Maxim utviklet en helt ny og mer flytende gel, som er langt lettere å drikke. Du skal heller ikke skylle med vann. Alt du trenger finnes i innpakningen! 

Maxim Gel Drink er ren energi i en praktisk stick pack, som er lett å åpne mens man løper eller sykler. Hver stick pack inneholder 22g karbohydrater. 

Slik bruker du Gel Drink
Under lang og hard trening, står blodsukkernivået ditt i fare for å falle drastisk. Dette fører til tretthet, konsentrasjonsproblemer og redusert ytelse. Det er særlig utøvere i utholdenhetsidretter (triatlon, løping, sykling, osv.) som opplever problemer med dette. I slike situasjoner kan Maxim Gel Drink være en ideell energibooster! 

Begynn med å innta Gel Drink 30 minutter etter start. Bruk deretter 1-3 stick packs per time - alt avhengig av energibehovet ditt. Maxim Gel Drink er ideell til de første 20-30 km av et maraton, eller i begynnelsen av sykkelturen.

Ikke bruk mer enn 3 stick packs per time.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
Energi Gels

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.