Kroppsanalysevekt BF720 fra Beurer

1
1
1
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 40541

Kroppsanalysevekten BF720 fra Beurer - et godt hjelpemiddel mot et sunnere kropp

Den prisvinnende kroppsanalysevekten BF 700 fra Beurer har fått en storebror! Samme elegante design, men nå kan du opprette brukere på selve vekten. Samtidig er Bluetooth® forbedret, noe som sikrer enda mer stabilitet under kommunikasjon med smarttelefonen din.

En kroppsanalysevekt kan for mange mennesker være et bedre redskap til å følge kroppens fysiske endringer under både vekttap og vektøkning. Kroppsanalysevekten måler kroppens sammensetning av væske, fett, muskler og benmasse gjennom lavfrekvente, elektriske impulser – som ikke kan merkes! I et vekttap har mange personer fokus på selve vekten, om den går ned eller ikke. Det kan imidlertid være umotiverende på mange måter. Vi kan nevne to eksempler:

  • Etter en endring av kost og mosjonsvaner ser du etter to uker at vekten er falt drastisk. Minus 3,5 kilo! Tallet i seg selv er megamotiverende, men du får jo ikke innblikk i hvor mange av de 3,5 kiloene som er fett.
  • Du ønsker å kvitte deg med de berømte ”5 kiloene”, så nå legger du deg i selen for at endre det. Kostvanene dine forbedres og mosjonsfrekvensen og intensiteten økes. Du styrketrener for å holde på muskelmassen. Etter to uker sier vekten minus 800 gram. ”Hvordan kan det være?,” tenker du. Jo, du har styrketrent og spist godt og proteinrikt, så du har klart å bevare muskelmassen. Det vekten imidlertid ikke forteller deg, er at du også har klart å kvitte deg med 800 gram rent fett!

En vanlig badevekt viser kun ett samlet tall, men forteller deg altså ikke HVA du har kvittet deg med eller tatt på. Det kan av mange grunner derfor være et mer givende redskap hvis du benytter en kroppsanalysevekt, ettersom den kan gi deg innsikt i om du er på rett vei mot målet ditt.

BF 720 måler følgende:

  • Kroppsvekt
  • Fettprosent
  • Muskelprosent
  • Kroppsveskeprosent
  • Benmasse
  • BMI
  • BMR – Basal kaloriforbrenning
  • AMR - Basal kaloriforbrenning + forbrenning gjennom fysisk aktivitet

Med BF 720 har du nå mulighet til å opprette brukere direkte på vekten. Det er dermed ikke lenger nødvendig å laste ned Beurer HealthManager for å kunne få resultatene dine. Beurer HealthManager fungerer fremdeles sammen med BF 720. Og med den nye Bluetooth®-chippen er forbindelsen mellom smarttelefonen din og vekten blitt ytterligere forbedret.

Beurer HealthManager er kompatibel med iOS versjon 10.0 og nyere samt Android versjon 5.0 og nyere.

På vekten kan det opprettes opp til 8 brukere, og det kan lagres opp til 30 målinger. BF 720 kan veie opp til 180 kg. Sifferstørrelsen måler 23 mm.

Det er 5 års garanti på vekten.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 40541

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.