Thermolca varmende hampeplastre 3 stk. 10x14 cm

Thermolca varmende hampeplastre 3 stk. 10x14 cm
Se alle produkter fra Cannaderm
Varenummer: 43552

Thermolca varmende hampeplastre - Medisinsk utstyr til effektiv lindring av smerter i musker og ledd

Thermolca varmende hampeplastre fra Cannaderm er utviklet spesielt til effektiv lindring av ømhet i muskler og ledd, stivhet i nakke samt ved tretthet og overbelastning av muskler og sener - eventuelt i forbindelse med sportsutøving. Plasteret inneholder hampefrøolje, menthol samt den unike, varmende ingrediens, vanillyl butyl ether, som effektivt reduserer lokal overbelastning og smerter på de berørte områder. Ved påføring merkes først en kortvarig, kjølende effekt, som etter få minutter gradvist utvikler seg til en sterk og behagelig varmeeffekt. Hydrogelen i plasteret gjør det lett å fjerne plasetret uten risiko for å irritere huden.

Egenskaper

  • Varmende effekt ved smerter i rygg, muskler og ledd
  • Hurtig å sette på
  • Lett å fjerne uten å irritere huden

Anbefalt bruk

Ta ut plasteret. Fjern den gjennomsiktige filmen på baksiden av gel-laget og påfør den klebende siden på ren, tørr hud hvor du har vondt. Påfør ikke flere plastre på samme tid og bruk kun plasteret én gang.

Advarsel:
Overskrid ikke den anbefalte dose. Uhensiktsmessig for barn under 3 år og personer med nedsatt hudtoleranse eller overfølsomhet på huden. Må kun brukes av barn under oppsyn av en voksen. Påfør ikke et plaster på en gravid mage. Brukes ikke ved overfølsomhet eller allergi over for noen av ingrediensene. Ved allergisk reaksjon, skal du fjerne plasteret og vaske huden grundig med kaldt vann og såpe. Påfør ikke plasteret på slimhinner, åpne sår, munn, irritert hud eller andre følsomme områder. Anvendes ikke på skadet hud. Unngå kontakt med øynene. Vask hender grundig og omgående etter påføring. Det er ikke observert bivirkninger ved bruk av annen medisin, mens du bruker plasteret. Ved uønskede bivirkninger, skal du kontakte din lege. Må ikke brukes etter utløpsdatoen. Brukes ikke i tilfelle av åpenlys skade på emballasjen eller plastrene.

Oppbevaring:
Oppbevares på et tørt sted ved 15-25°C i original, ikke-skadet emballasje.
Beskyttes mot direkte sollys, frost og høye temperaturer. Oppbevares utilgjengelig for barn.


Innhold: 3 stk. plastre i størrelsen 10x14 cm.

Ingredienser:

Oprenset vand, Glyserin, Natriumpolyakrylat, polyvinylpolypyrrolidone, vanilyl butyl ether, hampeolie, triethanolamin, Mentol, tartrazin

Inngår i kategoriene
Behandling av skader
CE mærket

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.