Biofreeze Spray - 118 ml

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Biofreeze
Varenummer: 5094

Biofreeze Spray er egnet for behandling av områder som er vanskelige å komme til. Massasje er unødvendig. Det kan sprayes fra alle retninger. Biofreeze Spray er effektiv til å behandle muskelsmerter, ryggsmerter, leddgiktsmerter og stive ledd. Sprayen forløser smerte og øker bevegeligheten i leddene.

Biofreeze Spray er perfekt til sportslige aktiviteter - både under og etter - enkel og rask påføring og rask smertelindring. 

Biofreeze Gel virker i dybden. Går ikke inn i blodbanene. Er ikke testet på dyr. Biofreeze Spray er basert på 100% naturlig mentol. Inneholder ikke voks, oljer, aloe, petroleum eller hormoner. Ikke-fettete. 

Biofreeze kan brukes opp til fire ganger daglig. Hvis du bruker bandasje, innpakning eller støtte, bør du sørge for at alle materialer er pustende. Aldri bruk ikke-porøse materialer ved behandling av smertefulle områder.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Biofreeze
Varenummer: 5094

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.