Soleil Toujours

Soleil Toujours - seriøs solbeskyttelse og eksklusiv hudpleie i et merke

Elsker du sol, sommer og alt som hører med, men ønsker du å passe på din flotte hud på den mest naturlige og effektive måten? Så er et Soleil Toujours produkt det perfekte valget for deg!

Stifteren av Soleil Toujours, Valerie McMurray, er en kvinne som elsker solen og alt den gjør for kroppen. Dog var hun klar over hvilken effekt solens UV-stråling kan ha på vår hud, både inni og utenpå, og derfor ønsket hun å skape et merke med fokus på både effektivitet og skånsomt innhold. Helt enkelt ønsket hun å sammensette noe som var bedre enn det markedet allerede kunne tilby. Her ble Soleil Toujours født, og merket kombinerer luksuriøs hudpleie til absolutt alle hudtyper med bredspektret, høy og naturlig solbeskyttelse, så du kan holde din hud flott så lenge som mulig.

Rene formularer og naturlig solbeskyttelse

Soleil Toujours produkter sikrer deg den høyeste UVA- og UVB beskyttelse som mulig ved å kombinere hudsikre kjemiske solfiltre av høy solfaktor med 100% rene mineraler, som yter bredspektret fysisk solbeskyttelse ved å reflektere solens skadelige stråler fra huden. Kombinasjonen av de to gir langvarig beskyttelse med vannfast effekt i opp til 80 minutter.

For å skape produkter som best mulig varetar både kroppens sunnhet og passer på naturen, har Soleil Toujours sammensatt deres formularer av rene, biologisk nedbrytbare og så vidt mulig økologiske ingredienser, hvis aktive stoffer har gode egenskaper for din hud, men ikke virker skadelige. Formularene har et høyt naturlig pleiende innhold rikt på antioksidanter, som utover å virke beskyttende mot frie radikaler og miljømessig påvirkning, også sørger for å pleie og nære din hud i dybden.

De skånsomme formularer har følgende fordeler:

  • SPF uten skadelige aktiver
  • Inneholder ingen syntetiske fargestoffer
  • Fri fra parabene- og silikonstoffer
  • Uten mineralolje, ftalater og sulfater
  • Glutenfri og Vegan

Dermed tilfører du ikke kroppen hormonforstyrrende stoffer som ofte kan finnes i mange andre solpleie-produkter.

Soleil Toujours velkommer sol og naturlighet, og passer godt på miljøet

Fordi merket bryr seg om naturen anvendes masse innovative biologisk nedbrytbare komplekser i deres formularer, hvorav størstedelen er 100% veganske og fylt med plantebaserte ingredienser som ekstrakter og oljer. Dessuten er hele sortimentet sertifisert Cruelty Free samt Reef Safe- eller Friendly, for å passe godt på dyrene, våre hav samt korallrevet. De fantastiske solpleieproduktene pakkes resirkulerbar emballasje som kommer i FSC-sertifiserte esker av bærekraftig materiale. Soleil Toujours er et brand fra USA, hvor også alle produkter produseres..

Lekre pleieprodukter til ethvert behov

I Soleil Toujours lekre produktserie finner du både sollotions til kropp- og ansikt, lette solsprays velegnet til deg med en aktiv livsstil, fantastisk nærende after-sun produkter, sommerlige selvbrunere og den flotteste kosmetikk beriket med solfiltre - alle tilbyr de deg bredspektret mineralbasert solbeskyttelse og dybdegående pleie pakket i den fineste innpakning med et eksklusivt design. Utforsk det store sortimentet her hos Med24 - alltid billige priser, bærekraftig levering samt mulighet for gratis frakt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.