Weighlevel, Sprunk Jansen - 90 tab

hvit eske med blå sommerfugl og stripe øverst på esken.
Se alle produkter fra Sprunk Jansen & Weighlevel
Varenummer: 1408

Weighlevel regulerer appetitten, stimulerer en sunn forbrenning og hjelper fordøyelsen. En Weighlevel pakke holder til 1 måneds forbruk.

NB! Weighlevel fås også i 3-måneders pakke!

Weighlevel er basert på planteekstrakter fra marikåpe, olivenblad, grå mynte og spisskommen - urter, som er kjent for å regulere appetitten og påvirke fordøyelsen.

Marikåpe har spilt en viktig roller inne urtetradisjonen gjennem århundrer da den er blitt brukt til en mengde forskjellige onder. Innen den arabiske urtetradisjonen er den brukt til å minske appetitten og gi vekttap.

Oliventreet er en klassiske middelhavskilde til både mat og helse, og har en evne til å vedlikeholde et sunt blodsukkernivå. Ekstraktet fra olivenbladet begrenser den mengden med sukker som passerer fra maten i magen og videre ut i blodet.

Spisskommen blir brukt over hele verden mot magebesvær og for å lette fordøyelsen. En mer effektiv fordøyelse forkorter den tiden det tar fra at man inntar maten til kroppen vet at den har fått de næringsstoffene den har bruk for. Dette medvirker til å dempe appetitten.

Grå mynte er et middel som berolige magen og til dels hjelper fordøyelsen. Grå mynte reduserer også leverens produksjon av fettstoffer.

Dosering:
1 tablet 3 gange daglig en halv time før et måltid.

Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.