SIGR Mens Skincare

SIGR

Historien om SIGR

SIGR er et dansk hudpleiemerke som ble grunnlagt i 2015. SIGR henvender seg til den moderne mann som bryr seg om sitt utseende og velvære. Det er en dansk virksomhet hvor både produksjon og utvikling foregår i Danmark. SIGRs produkter er basert på et naturlig innhold med ingredienser som: kamille, mandelolje, hvete, olivenolje, morgenfrueekstrakt, jojobaolje, kokosolje, vitamin B3, vitamin B5, sheasmør samt aloe vera – ingredienser som alle bidrar til hudens sunnhet.


En grønn profil

SIGRs produkter er utviklet uten unødvendig og skadelig kjemi. Vi ønsker å medvirke til bruk av fornuftige produkter som hverken skader oss selv eller miljøet. Vi vil aktivt medvirke til å minske CO2-utslippene, og derfor har SIGR en produksjon som fokuserer på bruk av solcelleenergi, rensing av avløpsvann samt avfallssortering. Ved å skape fokus på grønne tiltak i både produksjon og produkt kan vi være en liten del av en mer grønn og bæredyktig fremtid. 


Hvilke produkter tilbyr SIGR?

SIGRs produktserie består av fem effektive hudpleieprodukter som er skreddersydd til den moderne manns travle hverdag. SIGRs produktserie består av Face Wash, Shave Gel, Face Moist, Face Balm samt en Body Lotion. I tillegg har vi vår DE Safety Razor som er en av de beste høvler som finnes til barbering på markedet. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.