Revitalash

Drømmer du om fyldigere øyenvipper eller øyenbryn? Leter du etter en shampoo som styrker håret? Så kan du utforske utvalget av produkter fra Revitalash her!

Revitalash | Serum til vipper | Øyenmakeup | Hårpleie

15 Produkt(er)

Øyenvipper gir selvtillitt

Selv om Revitalash Cosmetics i dag er førende innenfor serum til øyenbryn og -vipper, startet historien om Dr. Brinkenhoffs idé et helt annet sted. Da hans kone fikk konstatert brystkreft, gjennomgikk hennes kropp store forandringer som følge av behandlingsforløpet, men som heldigvis endte med å redde hennes liv. En av de endringer i hennes utseende som plaget henne mest, var de få og skrøpelige øyenvippene hun hadde igjen. Denne endringen tærte på hennes selvtillitt i en slik grad at hun ikke lengre følte seg vakker.

Derfor satte Dr. Brinkenhoff for seg å gi sin kone selvfølelsen igjen, og han skapte det første serumet spesielt til henne – og med et fantastisk resultat. De tynne og korte vipper ble lange og fyldige, og hennes selvtillitt vokste sammen med dem.

Med avsett i sin kones opplevelse grunnla Dr. Brinkenhoff Revitalash Cosmetics i 2006, og satte for seg å hjelpe alle kvinner som var lei deres korte eller skrøpelige øyenvipper. I dag produserer virksomheten både serums til øyenvipper og øyenbryn, hårpleie og øyenmakeup. Merkets serumer er utviklet av leger og er dermatologisk og klinisk testet.


Få fyldige bryn og vipper med Revitalash

Du kjenner kanskje allerede Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, som av mange blir ansett for å være et av de aller beste øyenvippeserumer på markedet. Serumet kan gi synlige forandringer etter bare 4-8 ukers bruk, og er med til å gjøre dine vipper fyldigere og lengre. Lider du av øyenvippetap eller ønsker du bare lengre vipper, er dette serumet et must-have!


Øyenmakeup fra Revitalash - intense bryn og feminine vipper

Revitalash Cosmetics har skapt mange andre lekre produkter enn deres serumer. Du finner blant annet den veganske og allergivennlige Revitalash Aquablur Hydrating Eye Gel & Primer, som på en og samme tid er en øyengelé og primer. Produktet styrker både bryn og vipper, og er derfor et glimrende supplement hvis du anvender serum til øyenvipper eller bryn.

Ønsker du intense øyenbryn her og nå? Så kan du prøve Revitalash Hi-Def Brow Gel, som kan fås i fargene Dark Brown og Soft Brown. Den medfølgende øyenbrynsbørsten kan brukes til styling av dine bryn, hvoretter du kan tilføye den fargede gel for fylde og intensitet. Gelen er vannfast så den holder hele dagen.

Vil du gjerne ha lange vipper med det samme? Hvis du er i gang med serumet til dine øyenvipper, kan du også anvende Revitalash Double-Ended Volume Mascara samtidig. I den ene enden av mascaraen finner du primeren som beskytter dine vipper og gir dem mer lengde og fylde. I den andre enden er den timeglass-formet børste som med sin dypsorte farge dekker alle vipper og gir dine øyne et feminint og flott look.


Hårpleie til tynt hår og tørr hodebunn

Er du en av de mange som plages med tørr hodebunn og tynt hår, kan hårpleieserien fra Revitalash hjelpe deg. Både Thickening Shampoo og Thickening Conditioner inneholder en rekke av nøye utvalgte ingredienser, som alle sammen har til formål å pleie og styrke hodebunn og hår. Håret føles bløtt og din hodebunn blir mindre tørr.

Lider du av hårtap, er det banebrytende unisex hårskum Revitalash Volume Enchancing Foam perfekt til deg! Produktet booster hårets vitalitet med et unikt formular som er designet til å øke hårets volum. Formularet tilføyer glans og elastisitet til ditt hår.

pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.