Kundeservice
0 varer
Kurv
Rensemelk til alle hudtyper, 200ml - Beauté Pacifique
Rensemelk til alle hudtyper, 200ml - Beauté Pacifique

Rensemelk til alle hudtyper, 200ml - Beauté Pacifique

200,00 NOK
-15%
235,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(2)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

LAIT DEMAQUILLANT SOYEUX, TOUTES PEAUX
Rensemelk til alle hudtyper fra Beauté Pacifique. 

Gir strålende frisk hud. Brukes morgen og kveld. En mild og effektivt rensemelk som fjerner makeup og overflødig fett fra hudoverflaten uten å tørke ut huden. En liten mengde av produktet fordeles og masseres i ansiktet og på halsen. Fjernes med vann eller en fuktig klut. Etterfølg med å bruke Lotion Tonique Soyeuse, Toutes Peaux. Avslutt med en anti-age og/eller fuktighetskrem fra Beauté Pacifique.

Hovedingredienser: 

Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Glycerin fremmer smøring og mykgjøring av huden, og kan uten problemer brukes på selv de mest sensitive hudtyper. 

Squalane er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalan meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte.    

Citrus Medica Limonum Extract er en kilde til vitamin C som virker som en naturlig antioksidant, og som stimulerer kollagen-syntesen. Den eksfolierer forsiktig døde hudceller og reduserer fet hud. 


Varenummer: 905

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Annie S. Kristensen - 22-11-2011 
Efter nogle år med kedelig, tør og trist ansigtshud blev jeg på en beauty-salon anbefalet at prøve Beauté Pacifique-serien. Aldrig er jeg blevet så positivt overrasket. I dag er min hud faldet fuldstændig til ro og ser sund og frisk ud. Jeg kan ikke anbefale Beauté Pacifique nok. Prøv den, og I vil aldrig bruge andet :o)
Skrevet av Vibeke Foss Gade - 30-08-2009 
Jeg er meget glad for at bruge Beaute´Pacifiques produkter, dels er produktet rigtig godt, dels er prislejet ok og dernæst sætter jeg pris på at det er dansk.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned