Kundeservice
0 varer
Kurv
Redo - Mandarin olje Øko - 10 ml
Redo - Mandarin olje Øko - 10 ml

Redo - Mandarin olje Øko - 10 ml

97,00 NOK
-10%
108,00 NOK
Ikke på lager
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Redo - Økologisk Mandarin olje er en 100% ren eterisk olje - Citrus nobilis

I Frankrike har mandarin olje lenge vært kjent for sine beroligende egenskaper - spesielt for eldre mennesker. Planten kommer opprinnelig fra det sørlige Kina og Østen, men ble brakt til Europa i 1805.

Fruktens navn kommer fra det faktum at frukten ble tradisjonelt brukt som en gave til mandarinene i det gamle Kina. Oljen utvides ved kaldpressing av den ytre skallet fra mandariner. 

En annen olje laget av mandarin treets blader og grener - kalles Mandarin petitgrain. Delikat, fruktig, sitrus duft med en oppløftende, oppmuntrende og forfriskende effekt. 

Oljen er avslappende. Siden det er en veldig mild olje er den i Frankrike populær for barn. I hudpleie er oljen god for behandling av uren og fet hud. Den kan brukes i massasje olje for å forebygge strekkmerker. Den kan også brukes på moden hud, for å mykne den opp. 

Oljen kan lindre muskelkramper og forebygge kramper. Du kan lage en massasje blanding med sypress, kamille og mandarin. Ved søvnløshet og bekymringer er mandarin olje god - spesielt blandet med andre sitrusoljer. 

Kan godt blandes med bergamot, kamille olje, geranium olje, grapefrukt olje, lavendel olje, sitron olje, appelsin olje og roseolje. Hovedingredienser: Linomene, methylanthranilat, geraniol, citral, citronellal. 

Akkurat som sitronolje og bergamot er mandarinolje fotosensibiliserende, og du bør ikke bruke den 12 timer før du skal ut i solen.

Les mer om eteriske oljer her

 


Varenummer: 3403

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832