Kundeservice
0 varer
Kurv
Redo - Bergamotolje Øko - 10 ml
Redo - Bergamotolje Øko - 10 ml

Redo - Bergamotolje Øko - 10 ml

97,00 NOK
-10%
108,00 NOK
Ikke på lager
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Redo - Økologisk Bergamot olje er en 100% ren eterisk olje - Citrus bergamia

Bergamotoljen utvinnes ved kaldpressing av skallet fra bergamot treet sin frukt og produseres hovedsakelig i Italia. Den har en søt og fruktig duft. Mange kjenner bergamot fra Earl Gray te og maltdrops. 

Oljen passer godt i en duftlampe eller massasjeolje for å lette anspentheten. Den virker avslappende og motvirker bekymring. En kald, dyster vintermorgen gir bergamotolien badet en stimulerende og forfriskende effekt. Det er en spesielt god olje hvis du mediterer. En duftpute med bergamott og lavendel olje hjelper  til en god natte søvn. 

Om sommeren er den effektiv til å holde myggen unna. Den friske, oppløftende duften er ideell for duftlampe, når luften må rengjøres for matos, etc. Bruk evt, en spray med vann og olje. 


Ved hudpleie oljen er god for fet hud og problemhud. Bergamot oljen kan brukes mot stølhet og spenning. Du lider av tap av matlyst eller problemer med fordøyelsessystemet kan den inhaleres eller masseres inn på de berørte områdene. 

Oljen er god å blande med sypress, geranium, einer, lavendel, sitron, ylang ylang, patchouli, rosmarin, sandeltre, cajeput og peppermynte. 

Unngå solen etter bruk av bergamot olje, da det kan føre til endringer i pigmenteringen. Bergamot olje inneholder bergaptene som øker hudens følsomhet for solen.

Hovedingredienser: linalyl-, acetat, linalol, sequiterpenes, terpener, furocoumarins.

Les mer om eteriske oljer her


 


Varenummer: 3397

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832