Kundeservice
0 varer
Kurv
Redo - Appelsinolje Øko - 10 ml
Redo - Appelsinolje Øko - 10 ml

Redo - Appelsinolje Øko - 10 ml

Vår pris: 59,00 NOK
59,00 NOK
Ikke på lager
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Redo - Økologisk appelsinolje er en 100% ren eterisk olje - Citrus Dulcis

Appelsinoljen er en behagelig, forfriskende og "varm" duft, som er god å bruke om vinteren. Den virker oppløftende og oppmuntrende i tankene. I aromaterapi er den brukt for behandling av tristhet og spenning. Den er balanserende, stimulerende, forfriskende og oppvarmende. Den fremmer god natte søvn. 

Oljen har også en positiv effekt på fordøyelsessystemet, hvor man, for eksempel. ved øm mage kan smøre fortynnet olje på magen for å oppnå en beroligende effekt. 

I hudpleie er appelsinolje bra for behandling av sliten, aldrende, grov hud, hud med dårlig blodsirkulasjon og fet hud. I en oppstrammende og slankende blandingen vil den fungere godt, men også som ansiktsolje for behandling av rynker. 


Oljen utvinnes ved kaldpressing av appelsinskallet man vanligvis får fra produksjonen av appelsinjuice. Appelsintreet stammer fra Kina og der symboliserer oljen lykke. I dag produseres store deler av oljen i middelhavslandene Israel, Brasil og USA. 

I blandinger passer appelsinoljen godt med tea tre, ylang ylang, sitron, sandeltre, einer, sypress, lavendel, citronella, ingefær og grapefrukt.

Hovedingredienser: Limonene, citral, citronellal, geraniol, linalol, perminol, bergaptene og auraptenol. Ikke bruk før soling

Les mer om eteriske oljer her


Varenummer: 3396

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832