RAW

Raw

Garanti på RAW Blendere

I forhold til RAW produkter, har vi fra RAW fått følgende utdypelse av garanti som er på produktene:


Overordnet

Garantien er 3 år på motordelen, 1 år på beholder, kobling og klinger.

Følgende betingelser er gjeldende:


1. Garantien

RAW garanterer at enheten er fri for defekter vedrørende materialer, utførsel og til å fungere tilfredsstillende – i garantiperioden fra kjøpsdato. Det forutsettes at produktet brukes i henhold til den medfølgende bruksanvisning. (Vær oppmerksom på at det ikke er garanti på stav).  


2. Hvem kan søke garantidekning?

Garantidekning kan søkes av alle som har et gyldig kjøpsbevis – som fortsatt er indenfor garantiperioden. 


3. Hva dekkes?

RAW garanterer over for eieren av produktet at i tilfelle av maskinen svikter innenfor garantiperioden, definert i pkt. 1 ovenfor, på grunn av en defekt i materialer eller utførelse eller som et resultat av normal slitasje (Ved kommersielt kjøp dekkes normal slitasje ikke), vil reparere eller bytte den defekte maskinen gratis.


4. Hva dekkes ikke?

Denne garanti dekker ikke kosmetiske endringer som ikke påvirker ytelsen, for eksempel misfarging av deler av produktet i hendene på brukeren eller effekter ved bruk av skuremidler eller matlaging vil ikke være berettiget eller anses som defekter. Denne garanti dekker ikke resultatene av å bruke den medfølgende stav uten det medfølgende lokket, eller hvis det brukes noen form for non-food elementer i maskinen under drift. Ved kommersielt kjøp dekkes normal slitasje ikke. AK Trading vil ikke være ansvarlig for omkostningene ved eventuelle uautoriserte garantireparasjoner.   


5. Hva annullerer denne garanti?

Misbruk, feilbruk, uaktsomt bruk, endring av maskinen, eksponering for unormale eller ekstreme forhold, eller unnlatelse av å følge bruksanvisningen vil annullere denne garantien. Denne garanti er også ugyldig ved reparasjoner på maskinen eller en komponentdel er utført av noen, uten å være forhåndsgodkjent av AK Trading, eller hvis en komponentdel av maskinen i henhold til denne garanti er brukt i kombinasjon med en motorbase eller beholder, som ikke er en original RAW del. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.