Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ - 50 ml

1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Sun Protection
Varenummer: 40745

Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF50+ - Forhindrer pigmentforandringer forårsaket av solen

Denne særlige solkremen fra Eucerin er i form av en ansiktskrem, spesielt formulert til å tilby ekstra beskyttelse for huden, så du unngår pigmentflekker og solskade i ansiktet. Kremen har en SPF faktor på 50+, så du får den absolutt beste beskyttelse. Produktet er egnet til absolutt alle hudtyper, og kan også brukes av deg med følsom hud. 

Egenskaper

  • Reduserer samt forebygger mørke pigmentflekker
  • Velegnet som base for makeup for ekstra beskyttelse
  • Inneholder kun litt parfyme
  • Er sertifisert Hawaiian Reef Safe

Aktive Ingredienser

Sun Fluid Pigment Control får sine gode egenskaper av nøye utvalgte ingredienser, som alle inneholder aktive stoffer som er særlig virksomme på din hud. 

Kremen får sin evne til å utjevne og forebygge pigmentflekker gjennom den patenterte ingrediensen Thiamidol, som arbeider i de dypere hudlag for å redusere de mørke flekker jevnt over tid. 

For å beskytte optimalt mot solen samt forebygge nye solskader, kombinerer Eucerin sin avanserte spektralteknologi av bredspektrede UVA- og UVB solfiltre med ingrediensen Licochalcone A, som går inn og nøytraliserer frie radikaler forårsaket av UV-stråling. På denne måten holdes hudens barriere sunn. 

I tillegg er kremen tilsatt glycyrrhetinic acid, som medvirker til å understøtte hudens eget DNA-reparasjonssystem, så huden vedlikeholdes. 

Kremen absorberes hurtig på huden og har en lett konsistens som gjør den velegnet som alminnelig dagkrem, som beskytter deg optimalt hele dagen. 

Sun Protection fra Eucerin

Eucerins solpleieserie er særlig utviklet til spesielt utsatte og følsomme hudtyper, som særlig kan påvirkes av solens sterke UV-stråler når de er verst. Produktene er alle klinisk og dermatologisk testet - her er resultatet at Sun Fluid Pigment Control har en høy hudvennlighet og gir effektiv beskyttelse. 

Innhold: 50 ml

Ingredienser

Aqua,  Alkohol-denat,  Butylmethoxydibenzoylmethan,  Ethylhexyl-salicylat,  Butylenglykoldicaprylat-dicaprat,  Ethylhexyl Triazone,  Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,  Homosalate octocrylen,  C12-15 Alkylbenzoat,  Cetearylalkohol,  Phenylbenzimidazol sulfonsyre,  Tapioca stivelse,  Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol,  glycyrrhizinsyre,  Glycyrrhiza Inflata-rodekstrakt,  glycerin,  tocopherol,  Glucosylrutin,  isoquercitrin,  Chondrus Crispus Extract,  Xanthan Gum, Natriumstearoylglutamat,  Glycerylstearat,  Carbomer,  Acrylater-C10-30-alkylacrylat Cross-Polymer,  Natriumchlorid,  Dimethicone,  Trisodium EDTA,  Natriumhydroxid,  phenoxyethanol,  Parfum

Fri for octinoxat og oxybenzone.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.