Unique - Geraniumolje - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3369

Unique - geraniumolje er en 100% ren eterisk olje - Pelargonium graveolens

Geraniumoljen utvinnes av damp destillasjon fra geraniumplantens blader. Geraniumplanter kommer fra Afrika. Den ble ført til Europa i det 17. århundre, og det er nå over 700 arter. Oljen lukter tungt og søtt, nesten sitron og rose-aktig.

Den virker avslappende og hudstimulerende. Geraniumoljen virker sammentrekkende og avbalanserer huden. Den rensende effekten på hude, strammer opp huden og normaliserer utskillelsen av sebum. Da oljen skiller ut avfallsstoffer virker den lindrende mot cellulitter.

Hvis du er veldig stresset eller har jobbet for mye, kan du lage en avslappende massasje olje med 15ml massasjeolje tilsatt to dråprt, henholdsvis, geranium olje, lavendelolje, ylang-ylangolie og sandeltre. Denne blandingen er også god i en duftlampe for å frigjøre spenninger og fremme en fredfull søvn etter en hard dag. Geranium er god hjelp mot søvnløshet, akne og trist stemning, etc.

I hjemmet:
Bruk av essensielle oljer hjemme er et naturlig alternativ til kjemiske desinfeksjonsmidler. De kan bidra til å sikre hygienen i husholdningen, og dermed hindre dårlig helse. Når du vasker klærne dine, kan du tilsette tre dråper av lavendel og geranium olje, henholdsvis i det siste skyllevannet eller bland det i tøymykneren. Hvis du vasker opp for hånd kan du fu også tilsette henholdsvis 1-2 dråper lavendel og geranium olje. Denne lille mengden olje vil ha en rensende effekt, uten å etterlate en sterk lukt. En spray er nyttig fordi du kan spre oljemolekylene raskt og oppnå en avslappende og oppløftende effekt raskt. Sprayen kan fylles med vann og 8-12 dråper lavendel og geraniumolje ble tilsatt. Bruk to deler lavendelolje og en del geranium olje. Du kan også bruke 4 dråper sandeltre, 4 dråper lavendel og to dråper geranium.

Om sommeren kan du også bruke geraniumoljen å fjerne mygg.

Noen personer kan være overfølsomme overfor geraniumsoljen, så det anbefales å ta en test først.

Ingredienser:

Pelargonium Graveoles Oil (Einecs 290-140-0)

Allergener:

Citronellol, Geraniol, D-Limonene

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3369
Helsefare Kronisk helsefare Etsende
Helsefare Kronisk helsefare Etsende

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.