Unique - Bergamot olje - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3360

Unique - Bergamot olje er en 100% ren eterisk olje - Citrus bergamia

Bergamotoljen utvinnes ved kaldpressing av skallet fra bergamot treet sin frukt og produseres hovedsakelig i Italia. Den har en søt og fruktig duft. Mange kjenner bergamot fra Earl Gray te og maltdrops.
Oljen passer godt i en duftlampe eller massasjeolje for å lette anspentheten. Den virker avslappende og motvirker bekymring. En kald, dyster vintermorgen gir bergamotolien badet en stimulerende og forfriskende effekt. Det er en spesielt god olje hvis du mediterer. En duftpute med bergamott og lavendel olje hjelper til en god natte søvn.

Om sommeren er den effektiv til å holde myggen unna. Den friske, oppløftende duften er ideell for duftlampe, når luften må rengjøres for matos, etc. Bruk evt, en spray med vann og olje.


Ved hudpleie oljen er god for fet hud og problemhud. Bergamot oljen kan brukes mot stølhet og spenning. Du lider av tap av matlyst eller problemer med fordøyelsessystemet kan den inhaleres eller masseres inn på de berørte områdene.

Oljen er god å blande med sypress, geranium, einer, lavendel, sitron, ylang ylang, patchouli, rosmarin, sandeltre, cajeput og peppermynte.

Unngå solen etter bruk av bergamot olje, da det kan føre til endringer i pigmenteringen. Bergamot olje inneholder bergaptene som øker hudens følsomhet for solen

Ingredienser:

Bergamotolje (Einecs 289-612-9)

Allergener:

D-Limonene, Linalool

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3360
Helsefare Kronisk helsefare Miljøfare Brannfarlig
Helsefare Kronisk helsefare Miljøfare Brannfarlig

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.