Organiqs Eye Shadow - 1 stk.

Organiqs Eye Shadow - 1 stk.
Se alle produkter fra Organiqs
Varenummer: 7084

Organiqs øyenskygge - 1 stk.
- Med organisk jojoba

Denne silkemyke øyenskyggen er utviklet og sammensatt av effektive og naturlige økologisk dyrkede ingredienser. De aktive ingrediensene er nøye utvalgt og sammensatt for å gi mest mulig farge, kraft og holdbarhet.

Fargene på øyenskygge Organiqs utviklet av rene og naturlig fremstilt fargepigmenter. Øyeskyggene er svært holdbare og enkle å jobbe med. Bambussilke gjør at øyenskyggen føles silkemyk på øyelokkene. Resultatet er en vakker matt finish.

Naturlige aktive ingredienser

  • Økologisk jojobaolje. Den unike strukturen av jojobaolje ligner hudens egne lipider og derfor virker som et effektivt bløtgjøringsmiddel. Jojobaolje styrker og beskytter hudens fettlag og forbedrer hudens elastisitet.
  • Bambussilke. Har en fabelaktig evne til å absorbere fuktighet på magisk vis, og resultatet er en perfekt og feilfri silkematt finish.
  • Økologisk babassuolje. Babassuolje er fremstil fra frøene fra babassupalmen. Frøene er renset og raffineret uten bruk av kjemiske stoffer. Babassuolje har en mykgjørende virkning på huden, og oljen absorberes lett og meget hurtig av huden.
  • Økologisk calendulaolje. En olje som er rik på fettsyrer og bløtgjør og beskytterhuden effektive mot ytre påvirkninger.
  • Naturlig vitamin E og antioksidanter. Vitamin E er nærende og antioksidantene beskytter mot frie radikaler.

Ingredienser:
TALC, MICA, TAPIOCA STARCH, LAUROYL LYSINE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, ZINC STEARATE, SILICA, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS EXTRAC, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, GLYCINE SOJA OIL, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, TOCOPHEROL, BETA SITOSTEROL, SQUALENE

Inngår i kategoriene
Øyenskygge

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.