Idun Skincare Cleansing Lotion

Idun Skincare Cleansing Lotion
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Skincare
Varenummer: 39203

Lett renselotion fra IDUN Minerals Skincare

Denne skjønne ansiktsrensen, Cleansing Face & Eye Lotion fra IDUN Minerals' Skincare-serie er i lotionform. Produktet fjerner effektivt, men på en skånsom måte urenheter, makeup og andet smuss fra huden. IDUNs lotion kan enda anvendes til å fjerne vannfast makeup. 

Fordeler ved IDUNs ingredienser

Renseproduktet inneholder masse næringsrike stoffer som sørger for å holde huden sunn og velpleid. Blant annet inneholder den rapsolje, som er proppet med essensielle flerumettede fettsyrer og antioksidanter, som spiller en viktig rolle i hudens naturlige funksjoner. Fettsyrerne sikrer at huden holdes myk, fuktig og gjennomnæret, den ikke tørker ut i løpet av dagen. I tillegg inneholder skincare produktet de beskyttende vitaminer E- og B3 samt fuktbindende glycerin og eplesyre. 

Den milde formular med de naturlige ingredienser, sørger for at huden passes på og beskyttes på den måten, som er mest optimal. IDUN Minerals Skincare Serien består av 8 skånsomme hudpleieprodukter, som alle er 100% vegan parfymefri og dermatologisk testet. Derfor kan produktene brukes av absolutt alle - også deg med sensitiv hud. Det perfekte renseprodukt til deg, som vil passe godt på din hud med en renselotion i toppklasse! 

Anbefalt bruk av IDUNs renselotion

Som navnet indikerer, kan produktet både brukes til å fjerne urenheter og makeup i ansikt og ved øynene. Produktet brukes på tørr hud, eventuelt på en fuktet bomullspad. 

Innhold: 150 ml

Ingredienser

Aqua [Water], Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Avena Sativa Kernel Oil, Canola Oil, Phenoxyethanol, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Polysorbate 60, Potassium Sorbate, Malic Acid, Sorbitan Isostearate.

uten parfyme

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.