Jane Iredale - Amazing Base (løst pudder)

Jane Iredale - Amazing Base (løst pudder)
Se alle produkter fra Jane Iredale
Varenummer: 4492

Amazing Base (løst pudder) fra Jane Iredale

Amazing Base fra Jane Iredale inneholder mikroniserte mineraler og har SPF 20 Amazing Base er concealer, foundation, pudder og solbeskyttelse i ett produkt. (Bruk tørr eller våt).

Amazing Base fås i en rekke farger, som er delt inn i kalde, varme og nøytrale toner. De kjølige fargene har en rosa undertone og varme toner en gul.

Amazing Base påføres best med Chisel Powder Brush for normal dekning og med Flocked Sponge for kraftigere dekning. Kan også blandes i fuktighetskrem for å oppnå en cremefoundation.

Med Amazing Base Mineralpudder føles huden din helt annerledes og får et helt nytt utseende. Mineralpudderet beskytter samtidig din hud mot skadelige UVB/UVA-stråler - uten bruk av kjemikaler som skaper irritasjon.

Jane Iredale har tilført algeekstrakter, som gagner alle hudtyper. Disse avanserte havmineralene er spesielt nærende for moden hud, beroligende på sensitiv hud og bidrar til å forhindre tap av fuktighet.

Jane Iredale bruker ikke olje, talkum, kunstige fargestoffer, syntetiske konserveringsmidler eller dufter - så selv om du har en sensitiv hud, kan du trygt bruke produktene.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.