CLEAN Reserve Lush Fleur EDP - 100 ml.

CLEAN Reserve Lush Fleur EDP - 100 ml.
Se alle produkter fra CLEAN & CLEAN Reserve
Varenummer: 45534

Lush Fleur Eau De Parfum fra CLEAN Reserve serien gir en frisk blomsterduft

CLEANs nye parfymer fra Reserve serien er egnet til at du kan kombinere og matche de forskjellige varianter for å skape din helt egen unike duft. Se alle de skjønne dufter fra CLEAN Reserve her!

Denne CLEAN Reserve Lush Fleur parfymen har en fantastisk duft av blomster og sitrusfrukter. Med noter av blant annet sødmefull mandarin, syrlige bringebær og en bukett av blomster, er Lush Fleur en luksuriøs parfyme som gir en perfekt balansert duft. Blandingen av de mange forskjellige noter gjør at parfymen gir en helt spesiell duft, uansett om du bærer den alene eller i kombinasjon med en annen CLEAN Reserve parfyme. Lush Fleur gir deg følelsen av å være selvsikker, feminin og sensuell på samme tid - perfekt til enhver sterk kvinne.

Bærekraftig duft

CLEANs parfymer er fremstilt helt uten skadelig kjemi, og brandet anvender dessuten utelukkende bærekraftig hentede naturlige ingredienser for din og for naturens skyld. I parfymen er det for eksempel anvendt den planten som på engelsk heter Bushman's Candle. Planten er dyrket lokalt i det afrikanske land Namibia under Fair Trade prinsipper, hvilket bidrar til ordentlige arbeidsforhold for lokalbefolkningen. Heretter er planten behandlet med økologiske oppløsningsmidler.


Innhold: 100 ml

Ingredienser:

Denat. alkohol, Parfyme, Water/Aqua/Eau, Glyserin, Hydroksysitronellal, Limonen, Sitronellol, Benzylsalisylat, Linalool, Geraniol, Bladekstrakt fra Aloe Barbadensis (aloe vera), Fenoksyetanol

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
Parfyme
Glutenfri segl Ikke testet på dyr Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.