Philips Sonicare eltannbørste til barn

Philips Sonicare eltannbørste til barn
Philips Sonicare eltannbørste til barn
Philips Sonicare eltannbørste til barn
Philips Sonicare eltannbørste til barn
Se alle produkter fra Philips
Varenummer: 39442

Produktbeskrivelse

Indhold

Morsom Sonicare eltannbørste til barn fra Philips - Interaktiv læring til en god tannbørsting!

Barn synes ikke alltid at det er morsomt hverken å få børstet tenner, eller å gjøre det selv. Denne soniske eltannbørsten fra Philips er designet spesielt til å gjøre den obligatoriske tannbørstingen langt morsommere og mer underholdende for ditt barn, så de gjør mer ut av og selv børste bissene! 

Den skånsomme tannbørsten gir en lett tannbørsting med sin elektriske egenskap og soniske teknologi. Teknologien innebærer at det er flere børstebevegelser pr. minutt enn en manuell tannbørste ville gi på en hel måned! Alle kroker av tenner og tannkjøtt rengjøres effektivt, men skånsomt av hensyn til den sarte barnemunn. Hva som gjør Philips Kids Sonicare tannbørsten unik er, at den er tilknyttet en smart app via Bluetooth! I den interaktive app finnes figuren Sparkly, som vil guide ditt barn til en grundig og optimal tannbørsting hver dag. Sparkly hjelper med å motivere ditt barn til å børste nøye, og gir det belønninger når det gjøres ekstra godt!

Tannbørstens gode og praktiske fordeler

 • Gummibelagt børstehode, som skåner hele munnen. Sonisk teknologi presser vann og tannkrem inn i alle hjørner og sprekker.
 • Tannbørsten har både et smalt og bredt grep, så det passer til små barnefingre. Sklisikkert gummigrep gjør tannbørsten motstandsdyktig. Ergonomisk grep gjør den lett å bruke både for foreldre og barnet selv.
 • Kommer med 1 standard børstehode, men kan tilkjøpes et mer kompakt børstehode også til barn.
 • Styrkeinnstillinger gjør det lett å regulere hvor hard tannbørstingen skal være
 • Med tannbørsten følger der 8 morsomme klistermerker, som barnet selv kan bruke til å pynte grepet med. Skift utseende så ofte som du vil!
 • 91% av tannleger foretrekker Philips Sonicare til deres egne barn
 • Undersøkelse viser at 98% foreldre mener at Sonicare eltannbørsten får barna til å børste lengre og bedre
 • Interaktiv og morsom app med personaliserte figurer

Morsomt med Sparkly - bedre resultater dag for dag!

Når barnet skal børste tenner, kobles eltannbørsten til appen, når du aktiverer bluetooth på din telefon eller tablet. Appen registrerer når en børsting startes, settes på pause og avsluttes. Selv om du ikke har tent appen når du børster tenner, lagrer børsten på informasjon fra de siste 20 børstinger. Børstingene synkroniseres med appen, når den åpnes igjen. 

Sparklys interaktive verden

Sparkly vil gjerne ha rene og flotte tenner, men det er vanskelig å børste selv når armene er for korte, og hvis ikke man gjør det, blir jo tennene skitne og hullete - åh nei! I appen skal ditt barn hjelpe Sparkly med å utklekke fra sitt egg. Heretter får barnet en helt personlig venn som med tiden utvikler seg i takt med barnets børste-ferdigheter.

Hjelp Sparkly med å børste tenner mens du selv børster: Sparkly coacher og veileder barnet til en bedre børsteteknikk og belønner det med gaver og utmerkelser når det gjør det riktige. Belønningene kan brukes til å designe Sparkly, som barnet helt selv vil ha den. Jo mer barnet passer Sparkly og utvikler sin børste-kunnskap, jo mer utviklet blir Sparkly selv. Tannleger anbefaler at man børster tenner minst 2 minutter av gangen. Sparkly hjelper barnet med å nå den anbefalte tiden ved å guide det til å øke sin børstetid gradvis i 90 dager, inntil målet nås. Sparkly viser hvordan man skal børste og forteller barnet hvor lang tid det skal børste i de forskjellige deler av munnen. I tillegg kan det komme vemmelige plakkangrep og andre farlige eventyr som man skal børste vekk sammen!
Med Philips Sonicare eltannbørste kan dine barn leke og lære på én og samme tid - Sparklys visdom varer hele livet, da barnet læres hvordan man optimalt børster sine tenner, mens man har det morsomt - Lærerik, effektiv og underholdende!

Praktiske detaljer:

 • Håndtak, materiale: Gummi
 • Strømkilde: AC/Batteri
 • Batteriteknologi: Lithium-Ion (Li-Ion)
 • AC inngangsspenning: 110-220 V

Innhold: 1 stk grep, 2 stk. børstehoder.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.