Intima Intimsåpe - 175 ml

Intima Intimsåpe - 175 ml
Se alle produkter fra Intima
Varenummer: 4144

Intima Intimsåpe - Skånsom formel særlig tilpasset din daglige intimhygiene

Intima Intimsåpe er perfekt til din daglige vask og den daglige intimhygiene, da den milde og skånsomme intimsåpen passer godt på den sarte huden omkring underlivet. Formelen er særlig tilpasset den intime sonen som har en lavere pH-verdi enn resten av kroppen. Derfor har såpen en lav pH-verdi på 4, så den kan hjelpe deg med å bevare den naturlige balansen i den intime sonen. Intima Intimsåpe er dessuten vegansk, uten parfyme og anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

Allergisertifisert intimsåpe - så du kan passe godt på deg selv

Intima Intimsåpe er anbefalt av Asthma Allergy Nordic, så du kan være sikker på at den ikke inneholder stoffer som er kjent for å gi allergiske reaksjoner. Asthma Allergy Nordic har nemlig vært igjennom samtlige ingredienser for å sikre en lav risiko for hudallergi.

Hvorfor bruke intimpleieprodukter?

Den intime sonen har helt naturlig en lavere pH-verdi enn resten av kroppen, og den skal vi passe godt på! Vasker du deg for eksempel ofte med en alminnelig showergel som har en høy pH-verdi, kan det påvirke den naturlige balansen og resultere i at huden blir irritert og tørker ut. Husk at du kun bør bruke intimsåpe på de ytre kjønnsdeler.

Anbefalt bruk

 Ha intimsåpen på en våt klut eller fuktede hender, fordel i den intime sonen - men kun på de ytre kjønnsorganer - og slutt av med å skylle grundig med vann.
Såpen kan uten problemer brukes på resten av kroppen også.


Innhold: 175 ml.

Ingredienser:
Aqua (purificata), Disodium Lauroamphodiacetate, Lactic Acid, PEG-150 distearate, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Glyceryl Laurate, Sodium PCA, PEG-14M, Disodium EDTA.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
  1. Personlig pleie
  2. Intimpleie
  3. Intimsåpe
Vegan Reg trademark Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.