Derma Eco Woman 24h ansiktskrem for tørr hud - 50ml

Derma Eco Woman 24h ansiktskrem for tørr hud - 50ml
Se alle produkter fra Derma & Derma Eco Woman
Varenummer: 7557

Derma Eco Woman 24h ansiktskrem for tørr hud

Derma Eco Woman 24h ansiktskrem for tørr hud er en mild, fuktighetsgivende ansiktskrem basert på rene, naturlige og økologiske ingredienser. Ansiktskremen er rik på økologisk mandelolje og Aloe Vera, som gjør huden myk og smidig, og gir optimal fuktighet og pleie for ansiktet. 

Kremen inneholder også sheasmør, vitamin E og naturlige oljer, som gjenoppbygger hudceller og utsette aldring av huden. Kremen absorberes lett og etterlater huden myk og godt preparert.

Derma Eco Woman 24h ansiktskrem er sertifisert økologisk, Svanemerket og innholdserklært i samarbeid med Astma- og Allergi Danmark og minimerer dermed risikoen for allergiske reaksjoner og hudirritasjoner. Er 100% fri for parfyme, parabener og fargestoffer.

Anvendelse:
Rens huden med Derma Eco Woman rensegel og / eller Derma Eco Woman hudvann , og bruk deretter Derma Eco Woman 24h krem i en passende mengde og la det trekke inn i huden. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Astma og Allergi EcoCert Svanemerket Vegan Friendly Vegan Reg trademark uten parfyme Allergy Certified Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.