Beauté Pacifique Gelcoat-C Dry Air Comfort - 40ml

Beauté Pacifique Gelcoat-C Dry Air Comfort - 40ml
Se alle produkter fra Beauté Pacifique
Varenummer: 7315

Gelcoat-C er en fuktighetgivende og oppfriskende gel som kan brukes når som helst du mangler fukt i huden

Denne fuktighetsgivende og forfriskende gelen med C-vitamin booster raskt fuktigheten i huden, slik at huden umiddelbart få et friskere uttrykk som kan opprettholdes ved bruk av produktet to ganger om dagen.

Bruk gelen når du føler at huden din har blitt for tørr.

  • Øyeblikkelig fuktighetsboost for tørr hud
  • Tilfører en fuktforsegling
  • Virker oppfriskende på alle hudtyper
  • Også velegnet til menn

Hovedingredienser:

Beta Vulgaris/Beet Root Extract er en ekstrakt fra planten som er stamfar til sukkerbete. Dette ekstraktet utnytter plantens evne til å holde på vann i tørre perioder. 

Niacinamide arbeider hovedsakelig i intercellulære rom og styrker her spesielt de biologiske prosesser som holder styr på både forholdet mellom cellene og de prosessene som opprettholder uttørkede cellenes vitale funksjoner så lenge som mulig, før de til slutt avstøtes fra overflaten.

Natrium PCA og 15 Lauryl PCA er svært effektive fuktbindere med evnen til å raskt øke fuktighetsinnholdet, og det økte fuktinnholdet opprettholdes i mange timer.

Squalane er en olje som forekommer naturlig i huden, og som er en viktig del av lipidsystemet. Nivået av hudens naturlige innhold av squalane synker med alderen, og solskadet og aldrende hud absorberer derfor squalane meget godt, og dens penetrasjonsevne er usedvanlig stor. Mikroskopiske dråper av Squalane virker som bærere for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på Squalane fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og aldrende hud på hender, albuer, hæler, osv. blir raskt utrolig myk når squalane brukes på riktig måte

Natriumfosfat Ascorbyl er en type C-vitamin som er stabil både i og på huden. Den fremmer gjendannelse av tapt struktur både i dermis og epidermis.

Natriumhyaluronat/Hyaluronic Her brukes et svært avansert produkt som utnyttet stoffets eksepsjonell evne til å holde på vann, og samtidig har stoffet en unik evne til å trenge dypt inn i det intercellulære rom med masse fuktighet.

Rooibosekstrakt (Aspalathus Linearis) kommer fra den sør-afrikanske planten Aspalathus Linearis, som i Sør-Afrika er kjent som det foretrukne naturproduktet til pleie av tørr og irritert hud. Vitenskapelige studier av effekten har nå ført til at kjennskap til Rooibos sprer seg over hele verden.


Innhold: 40 ml


Om Beauté Pacifique:

Beauté Pacifique er en av de absolutte bestselgerne på Med24.no. Beauté Pacifiqueer en dansk hudpleieserie ellers kun selges i klinikker og salonger, og som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Beauté Pacifiques spesielle konsept bygger på den dokumentasjon de har av produktenes faktiske virkning på huden til brukere av deres produkter. Dette har gitt Beauté Pacifique et så godt rykte, at det nå selges over hele verden, på alle 5 kontinenter. Beauté Pacifique ble grunnlagt av Flemming K. Christensen i 1997 etter mange års samarbeide med førende dermatologer og legemiddelfirmaer om hvordan man best kunne kartlegge hudens tilstand før og etter bruk av legemidler. 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.