ShaveSafe Barberskum Normal Hud - 200ml

ShaveSafe Barberskum Normal Hud - 200ml.
Se alle produkter fra ShaveSafe
Varenummer: 22163

Produktbeskrivelse

Ingredienser

ShaveSafe Barberskum Normal Hud - 200ml.

ShaveSafe er et barberskum for både kvinner og menn, som spesielt forebygger kløe, barberingsknupper, inngrodde hår og skjeggpest. Produktet sørger også for å rense både huden og barberhøvelen, for å ivareta en god hygiene.

Inneholder ikke parfyme, fargestoffer eller parabener.

Shavesafe barberskum er antibakteriell og desinfiserende, noe som betyr at det bryter ned bakterier som forårsaker ubehag etter barbering.

Det hjelper med å fjerne stafylokokkbakterier, dette er bakterier som skaper betennelse, som er synlig i form av knupper eller inngrodde hår.

ShaveSafe - vinner av best i test i iForm.
ShaveSafe kan brukes i forbindelse med barbering, voksing og permanent hårfjerning - her brukes ShaveSafe etter og mellom behandlingene for å unngå irritasjon, knupper og inngrodde hår.

Anvendelse:
Ved bruk av barberhøvel: Spre et jevnt lag med skum på det ønskede området og barber deretter umiddelbart. Hvis du barberer leggene, ta ett ben av gangen. Skyll før du begynner på det andre ben.

Når du bruker ShaveSafe i ansiktet: Dupp ansiktet tørt før bruk for å unngå at ShaveSafe renner ned i munnen. Skyll grundig med vann. I begynnelsen bør du barbere eller vaske deg med ShaveSafe minimum hver 2-3. dag for å oppnå best resultat.

Ved bruk av voks/epilering: Voks eller epiler det ønskede området og vask så snart som mulig etter med ShaveSafe. Vask hver 2-3. dag for å oppnå best resultat.

OBS. Det gis 100% fornøyd-garanti hvis kunden ikke er fornøyd! Kunden må bare sende en e-post, også vil han/hun vil få pengene tilbake. Dette behandles direkte hos ShaveSafe og ikke via Med24.no. - Det er en beskrivelse på baksiden av flasken om at kunden bare trenger å sende en e-post til ShaveSafe å bruke fornøyd-garantien.

Ingredienser:

aqua (purificata), , Chlorhexidine digluconate, Isopropyl Alkohol, Poloxamer 237, Hydroxypropylmethylcellulose

Opphavsland: Danmark

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.