Weleda Glow On The Go gaveeske - 1 stk.

Weleda Glow On The Go gaveeske - 1 stk.
Weleda Glow On The Go gaveeske - 1 stk.
Weleda Glow On The Go gaveeske - 1 stk.
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Skin Food
Varenummer: 43201

Glow on the Go gaveeske med full-size bestselgere fra Weleda

Denne fine gaveesken inneholder 2 multifunksjonelle produkter fra Weledas prisvinnende Skin Food serie. I settet får du den velkjente Skin Food kremen, som kan brukes på mange forskjellige måter og som er spesielt populær hos kjente og berømte makeupartister. I tillegg får du Skin Food leppebalsamen, som er et musthave når det gjelder leppepleie! Esken er den perfekte gaven til henne eller ham med tørr hud, samt til deg som setter pris på naturlig og bærekraftig hudpleie av høy kvalitet. 

Gaveesken inneholder:

 • Skin Food 75 ml - en rik ansiktskrem som styrker hudens barriere samt gir en bløt og mettet hud. Med forfriskende sitrusduft og beroligende planteekstrakter. Kan brukes som ansikts- og kroppskrem eller som primer! 

 • Skin Food Lip Balm 8 ml - en effektiv transparent leppebalsam, hvis naturlige ingredienser pleier og reparerer tørre og sprukne lepper samt virker beskyttende, så huden ikke tørker ut selv i kaldt og barskt vær. Virker med det samme! 

Begge produkter er dermatologisk testede favoritter fra Weledas store sortiment - skjem bort deg selv med det praktiske must-have settet eller gi til en du er glad i. 

Innhold: 1 stk 

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.