Dr. Irena Eris Clinic Way Lifting Serum 30+

Dr. Irena Eris Clinic Way Lifting Serum 30+
Dr. Irena Eris Clinic Way Lifting Serum 30+
Dr. Irena Eris Clinic Way Lifting Serum 30+
Se alle produkter fra Dr. Irena Eris
Varenummer: 38902

Produktbeskrivelse

Innhold

Dr. Irena Eris Clinic Way Peptide Lifting Serum – Antirynke-serum til kvinner fra 30 til 70+

Clinic Way Peptide Lifting Serum er et ytterst effektivt produkt mot aldringstegn fra det eksklusive varemerket Dr. Irena Eris. Serumet er spesialfremstilt til kvinner fra 30 til 70+ år, som har moden hud og tegn på aldring. Serumet gjenoppretter øyeblikkelig smidigheten i huden, lysner mørke områder og gjennomfukter huden så du vil få et langt mer ungdommeligt uttrykk. 

Virkning: 
Aldringen av huden hemmes gjennom en unik og avansert teknologi kalt Lipo-Sphere. Gjennom aktive ingredienser bekjempes aldringstegn i 3 prosesser. Serumet er basert på MultiPeptide Advanced som er en avansert men banebrytende formel, utviklet med det formål å sikre en intens korreksjon av rynkete hud. Stoffet inneholder ingredienser med peptid-lignende egenskaper som gir serumet en unik evne til å reparere skader forårsaket av aldring, forbedre kommunikasjonen til cellene, og bidra med en smidighet som sørger for å holde huden stram og bevare elastisiteten. Produktet inneholder også en proteinfraksjon fra Cucurbitapepo, som sørger for at elastin og kollagen ikke brytes ned. Proteinet hjelper på cellefornyelse og øker nivået av elastinfibre så huden bevarer elastisiteten og fastheten. 

Serumet er et høyst effektivt mirakelmiddel mot aldringstegn, og du vil kunne merke resultater med det samme. 
Serumet er egnet til alle hudtyper, også svært følsom og irritert hud, ettersom produktet inneholder kalkvann som har beroligende og lindrende egenskaper. 

Om Clinic Way-serien:
Clinic Way fra Dr. Irena Eris er kvalitetssikret dermakosmetikk, og effektiviteten til produktene er bekreftet gjennom atskillige kliniske undersøkelser.
Dokumentert effektivitet for produktet er blant annet:

  • Mer end dobbel reduksjon av rynkevolum
  • Øyeblikkelig hudutjevning og hudfuktighet (86 %)
  • Gir en intens hydrering av huden (83 %)
  • Gjenoppretter hudens spenstighet og fasthet (90 %)

Slik bruker du Clinic Way Peptide Lifting antirynke-serum

Serumet kan brukes av alle hudtyper i alle aldersgrupper, og behandler effektivt både ung og helt moden hud. 
Vi anbefaler å bruke produktet før du tar på dag- eller nattkrem. Det kan enten brukes daglig eller som en periodisk behandling etter behov. Et par dråper av serumet påføres først i hånden og masseres deretter på ansiktet. 

Serumet kan anbefales til bruk sammen med dag- og nattkremer fra Clinic Way Serien, tilpasset din aldersgruppe. 

Innhold: 30 ml

Ingredienser

Vann, propanediol, bis-PEG-8 dimetikon, dimetikon/vinyl-dimetikon-krysspolymer, metylgluceth-20, glyserin, isopropylisostearat, denat. alkohol, natriumpolyakrylat, parfyme (duft), butylenglykol, dimetikon, silika, karbomer, trometamin, C12-15 alkylbenzoat, syklopentasiloksan, etylheksylglyserin, trideceth-6, fruktekstrakt fra Citrus aurantium dulcis (appelsin), hydrolysert frøkake av Cucurbita pepo (gresskar), natriumhaluronat, glyserylbehenat, tribehenin, pentylenglykol, PEG/PPG-18/18 dimetikon, palmitoyltripeptid-5, polyglyseryl-3 metylglukosedistearat, ceramid NG, PEG-10 fytosterol, kalsiumhydroksid, kolesterol, palmitoylheksapeptid-12, heksapeptid-9, natriumklorid, dinatriumfosfat, kaliumklorid, kaliumfosfat, SH-polypeptid-32, fenoksyetanol

Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.