Omron Blodtrykksmåler MIT5 Connect

Omron Blodtrykksmåler MIT5 Connect
Omron Blodtrykksmåler MIT5 Connect
Omron Blodtrykksmåler MIT5 Connect
Se alle produkter fra Omron
Varenummer: 20898

Omron Blodtrykksmåler MIT5 Connect med Bluetooth

Omron MIT5 Connect er den nyeste modellen av Omron blodtrykksmålere. Via en app for smarttelefoner kan du overføre data fra skjermen til Omron's helseplatform "Bi-LINK", til fordel for både lege og pasient.

Blodtrykksmåleren er så pålitelig og lett å bruke at den er anbefalt for både profesjonelle brukere innen sykehus, legeklinikker mm. og til privatpersoner som ønsker å måle blodtrykket hjemme.

Mer om Omron MIT5 Connect:

 • Nyeste teknologien på markedet
 • Uregelmessig hjerterytmedetektor
 • Enkel å bruke, man skal kunn trykke på en knapp
 • Kan lagre 100 målinger i minnet per bruker, opp til 2 brukere
 • Lager et gjennomsnitt av tre målinger for mer presise resultater
 • Mansjettstørrelse: 22 cm til 42 cm
 • Blodtrykkindikator og separat indikator for hypertensjon
 • Klinisk validert
 • Strømkilde: 4 AA-batterier (følger med). Batterilevetiden er ca 1000 målinger.
 • Bloodtrykkdagbok følger med
 • Produktet er dekket av en tre års garanti.

Bi-LINK - Omrons online helseplattform

Med denne enheten kan du overføre data til Bi-LINK. Bi-Link er Omrons helseplattform på nettet. Hensikten er å overvåke og analysere helsen gjennom ulike vitale parametre, som for eksempel blodtrykk. Hvis enheten brukes med en smartelefon, kan du åpne www.bi-link.omron.com på din telefon for å sette opp og bruke Bi-LINK for første gang.
 1. Last ned og installer den gratis "OMRON Health Management Platform" appen på smarttelefonen. (Både iPhone og Android)
 2. Start appen på smarttelefonen og følg anvisningen for hvordan den skal parres med din bloddtrykkmåler
NB! Enheten kan selvfølgelig også brukes uten Bi-LINK.

Hvordan er høyt blodtrykk og uregelmessig hjerterytme knyttet til risikoen for slag?
Hypertensjon (høyt blodtrykk) og atrieflimmer er to viktige risikofaktorer for slag. Uregelmessig hjerterytme er en potensiell indikator på atrieflimmer. Blodtryksapparater fra Omron kan bidra til å oppdage hypertensjon og uregelmessig hjerterytme. Hvis enten en eller begge tilstander blir indikert av enheten, anbefaler vi at du snakker med din lege. MERK: Du kan kun få en diagnoe av en lege

Symptomer på uregelmessig hjerterytme
Når måleenheten oppdager en uregelmessig hjerterytme to eller flere ganger i løpet av målingen vises symbolet for uregelmessig hjerterytme på displayet med måleverdiene. Uregelmessig hjerterytme er definert som et hjerteslag som er mindre enn 25%, eller mer enn 25% i forhold til gjennomsnittet av hjerteslag som detekteres når enheten måler systolisk og diastolisk blodtrykk. Hvis symbolet for uregelmessig hjerterytme vises sammen med måleresultatet, anbefaler vi at du kontakter legen din. Følg legens instruksjoner.

Nyttig informasjon om blodtrykk

Hva er blodtrykk?
Blodtrykket er et mål på den kraft som utøves når blodet strømmer ut i  blodårene. Arterieblodtrykket endres gjennom hjertesyklusen. Det høyeste trykket i syklusen kalles det systoliske blodtrykket, den laveste er det diastoliske blodtrykket. Begge typer trykk, systolisk og diastolisk, er nødvendige for at en lege kan vurdere tilstanden til en pasients blodtrykk.

Hva er arytmi?
Arytmi er en tilstand der hjerterytmen er unormalt lav på grunn av defekter i det bio-elektriske systemet som driver hjerterytmen. Typiske symptomer er at man hopper over hjerteslag, for tidlig sammentrekning, eller en en unormalt hurtig (takykardi) eller langsom hjerterytme (bradykardi).

Hvorfor er det en god idé å måle blodtrykket hjemme?
Mange faktorer som fysisk aktivitet, angst, eller tidspunktet på dagen kan påvirke blodtrykket. En enkelt måling er ikke tilstrekkelig for en nøyaktig diagnose. Derfor er det best å måle blodtrykket på samme tid hver dag for å få en nøyaktig indikasjon på endringer i blodtrykket. Blodtrykket er vanligvis lavt om morgenen og øker fra ettermiddag til kveld. Det er lavere om sommeren og høyere om vinteren.

Inngår i kategoriene
Blodtrykksmåler

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.