Omron Blodtrykksmåler MIT3

Omron Blodtrykksmåler MIT3
Omron Blodtrykksmåler MIT3
Omron Blodtrykksmåler MIT3
Se alle produkter fra Omron
Varenummer: 20899

Produktbeskrivelse

Omron Blodtrykksmåler MIT3

Omron MIT3 blodtrykksmåler, er et moderne og stilfullt Omron blodtrykksapparat. I tillegg til det moderne utseende har MIT3 flere funksjoner som gjør registrering av blodtrykket lett og meget pålitelig. Apparatet brukes av mange leger, men er også velegnet til blodtrykksmåling hjemme.
  • Nyeste teknologi på markedet
  • Uregelmessig hjerterytme detektor
  • Kan spare 60 målinger i hukommelsen
  • Mansjett størrelse, 22-42 cm
  • Blodtrykksnivå indikator
  • Klinisk validert
  • Strømkilde: 4 AA-batterier (medfølger). Batterienes levetid er ca 1.000 målinger.
  • 3 års garanti

Symbol for uregelmessig hjerterytme

Når måleapparatet registrerer en uregelmessig hjerterytme to eller flere ganger under målingen, vises symbolet for uregelmessig hjerterytme på displayet sammen med måleverdiene. En uregelmessig hjerterytme defineres som, en hjerterytme som er mindre eller mere enn 25 % i forhold til den gjennomsnittlige hjerterytmen som registreres når apparatet måler det systoliske og diastoliske blodtrykket. Hvis symbolet for uregelmessig hjerterytme vises sammen med måleresultatet, anbefaler vi at du henvender deg til legen din. Følg legens anvisninger.

Hvordan er hypertensjon og uregelmessig hjerterytme knyttet til risikoen for slag?

Hypertensjon (høyt blodtrykk) og hjerteflimmer er to viktige risikofaktorer for slag. Uregelmessig hjerterytme er en potensiell indikator for hjerteflimmer. Blodtrykksapparater fra Omron kan hjelpe med å spore hypertensjon og uregelmessig hjerterytme*. Hvis enten den ene eller begge tilstander indikeres av enheten, anbefaler vi at du søker råd hos legen din. 

MERK: du kan kun bli diagnostisert av en lege.

Nyttige opplysninger om blodtrykk

Hva er blodtrykk?

Blodtrykket er det trykket som blodet utøver mot veggen i blodkarene, når det strømmer gjennom disse. Arterielt blodtrykk endrer seg stadig i hjertesyklusen. Det høyeste trykket i syklusen kalles det systoliske trykket, og det laveste kalles det diastoliske trykket. Begge trykkene, det systoliske og det diastoliske, er nødvendige for at en lege kan vurdere statusen til en pasients blodtrykk.

Hva er arytmi?

Arytmi er en tilstand hvor hjerterytmen er unormal pga. defekter i det bio-elektriske systemet, som styrer hjerteslagene. Typiske symptomer er hoppet over hjerteslag, for tidlig sammentrekkning eller unormalt hurtig (takykardi) eller langsom puls (bradykardi).

Hvorfor er det en god idé å måle blodtrykket hjemme?

Mange faktorer som f.eks. fysisk aktivitet, bekymringer eller tidspunkt på dagen kan påvirke blodtrykket ditt. En enkelt måling er kanskje ikke tilstrekkelig til en nøyaktig diagnose. Derfor er det best å prøve å måle blodtrykket ditt på samme tidspunkt hver dag, for å få en nøyaktig indikasjon av endringer i blodtrykket. Blodtrykket er typisk lavt om morgenen og økes fra ettermiddag til kveld. Det er også lavere om sommeren og høyere om vinteren. 

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.