Kundeservice
0 varer
Kurv
Omni-Zink - 120 tabl.
Omni-Zink - 120 tabl.

Omni-Zink - 120 tabl.

83,00 NOK
-11%
93,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(5)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser
Omni-Zink - 120 tabl.
  • OmniZink inneholder sinkpidolat, som har et høyt opptak i kroppen.
  • Sink bidrar til et normalt fungerende immunsystem, vedlikehold av normale knokler og normalt syn.

  • Sink er en del av kroppens antioksidantforsvar mot frie radikaler.

Sink er et viktig mineral, som er en del av mer enn 300 enzymer. Derfor er sink viktig for mange prosesser i kroppen.

Immunsystemet
Sink er en del av kroppens antioksidantforsvar som beskytter kroppens celler mot frie radikaler, bl.a fordi sink inngår i enzymet kobber/ sinksuperoksiddismutase. Kroppen er hele tiden utsatt for frie radikaler, som er ekstremt aggressive molekyler som kan forårsake oksidativ skade på cellene i kroppen vår. De frie radikalene dannes under kroppens normale forbrenningsprosesser, men også når vi blir utsatt for f.eks. sollys, sigarettrøyk, luftforurensing og hard, fysisk aktivitet. For å nøytralisere frie radikaler og forhindre oksidativ skade, trenger vi en god og variert tilførsel av antioksidanter.

Sink hjelper immunsystemet til å fungere normalt. Ved sinkmangel hemmes flere viktige funksjoner i immunsystemet - f.eks. utviklingen av immunceller og antistoffer.

Knokler, hud, hår og negler
Sink bidrar til å vedlikeholde normale knokler. Årsaken er at sink er inngår som en strukturell del av benet, og samtidig støtter sink dannelsen av benvev, fordi sink aktiverer de viktigste beindannende enzymene. Sink bidrar også til å opprettholde normal hud, hår og negler.

Øyne
Sink er essensielt for vedlikehold av normal syn, fordi sink er en del av flere enzymer, som er nødvendige for omdannelse av vitamin A. En omdannelse, som er avgjørende til øyets evne til å se.Varenummer: 1812

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

InnholdTilbake til toppen

1 tablett inneholder
Organisk sink (fra 100 mg Zinkaminosyrekelat)    20 mg

Ingredienser

Zink-L-Pidolat, maisstivelse. Konsistensmidler: Mikr. cellulose, dialciumfosfat. Overflatebehandlingsmidler: Megnasiumsilikat, siliciumdioxid, vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer.


AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832