Kundeservice
0 varer
Kurv
Omni-Selen - 120 stk.
Omni-Selen - 120 stk.

Omni-Selen - 120 stk.

84,00 NOK
-10%
93,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser
Omni-Selen - 120 stk.
  • Selen er et essensielt sporstoff.
  • Selen har en vesentlig betydning for mange prosesser i kroppen.
  • OmniSelen inneholder 100 µg selen per tablett.

Immunsystem og motstandskraft
Selen bidrar til at immunsystemet fungerer som normalt ved å stimulere veksten av de såkalte aktiverte T-celler. Videre er selen en del av det antioksidante forsvar mot oksidative skader. Kroppen utsettes stadig for frie radikaler, som er ekstremt aggressive molekyler som kan forårsake oksidativ skade på cellene i kroppen vår. De frie radikalene dannes under kroppens normale forbrenningsprosesser, men også når vi blir utsatt for f.eks. sollys, sigarettrøyk, luftforurensing og hard fysisk aktivitet. For å nøytralisere frie radikaler og forhindre oksidativ skade, trenger vi en god og variert tilførsel av antioksidanter.

Fertilitet
Selen bidrar til normal dannelse av sædceller. Sædcellenes bevegelse er avhengig av selen, som er en del av et større selenprotein i sædcellene.

Bidrar til å vedlikeholde normalt hår og normale negler
Selen bidrar til å opprettholde normalt hår og negler. Selenmangel fører til en rekke symptomer, inkludert tynt hår, hårtap og hvite neglerøtter. Tilskudd av selen har vist seg å gjenopprette disse mangelsymptomene.

Bidrar til normal skjoldbrukskjertelfunksjon
Tilslutt er selen nødvendig for at skjoldbruskkjertelen skal fungere normalt og for produksjonen av skjoldbruskhormoner, siden selen er en del av flere enzymer som katalyserer metabolismen av skjoldbrukshormoner.Varenummer: 456

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

InnholdTilbake til toppen

1 tablett inneholder
Organisk selen 100 µg

Ingredienser

Selen, maisstivelse. Konsistensmidler: dicalciumfosfat, mikr. cellulose. Overflatebehandlingsmidler: magnesiumsilikat, siliciumdioxid, vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer.


AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832