Kundeservice
0 varer
Kurv
Nexcare ColdHot instant - 2 stk.
Nexcare ColdHot instant - 2 stk.

Nexcare ColdHot instant - 2 stk.

Vår pris: 50,00 NOK
50,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Nexcare ColdHot Instant - 2 stk.

Nexcare ColdHot Instant er et selvaktiverende kaldt omslag til engangsbruk.
Den er utformet for å gi rask smertelindring av mindre slag eller forstuinger. Cold Instant gir umiddelbar kulde for å redusere smerte og rask nedkjøling av området for å redusere hevelse.

Cold Instant er praktisk og enkel å bruke. Aktivering av Cold Instant krever ikke bruk av fryseren. Produktet gir en trygg og lett tilgjengelig smertelindring for bruk i hjemmet og på fritiden.

Bruksanvisning: 
Produktet inneholder to komponenter som er adskilt før bruk. Det er blandingen av disse to komponenter, som setter i gang en kjemisk reaksjon som fører til at pakningen blir kald hurtig. For å aktivere den pakken, trykk hardt i midten av pakken (er markert). Knekk deretter pakke for å fordele den kalde vesken jevnt. Fjern Cold Instant fra det behandlede området hvis det føles ubehagelig.

For engangsbruk - kast produktet bort etter bruk.

Advarsel
Isposen er kun til utvortes bruk, og bør ikke oppbevares i kjøleskap eller fryses før bruk. Kuldebehandlingen bør skje ikke mer enn 20 minutter av gangen og må ikke brukes i følgende tilfeller:

  • De helsemessige konsekvensene av grunner som ikke tillater kalde behandlinger (f.eks. Reynaud sykdom, kuldeallergi, perifer vaskulær sykdommer, leddgikt)
  • Nummenhet i huden
  • Ubehandlet høyt blodtrykk

Oppbevares utilgjengelig for barn.


Varenummer: 7185

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832