Kundeservice
0 varer
Kurv
Multi Narko Test (AMP / THC / OPI / MET / COC / BZO)
Multi Narko Test (AMP / THC / OPI / MET / COC / BZO)

Multi Narko Test (AMP / THC / OPI / MET / COC / BZO)

Vår pris: 114,00 NOK
114,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Ekstra info
Anmeldelser

Denne narkotest tester for 6 forskjellige narkotiske stoffer -Amfetamin / Cannabis (marihuana) / Opiater / Metamfetamin (Ecstasy) / Kokain / benzodiazepiner. Narkotesten dekker alle de vanligste narkotika i omløp.

Narkotika testen er rask og enkel å bruke, og kan innen 2 minutter sjekke om det er narkotika i en persons urin. Testen har en nøyaktighet på 99% og er CE godkjent.

Alle tester sendes naturligvis diskret (nøytral pakke med "Med24.dk" som avsender)

NB! Bedrifter og offentlige institusjoner
Hvis du bestiller narkotest for en bedrift eller offentlig institusjon med et EAN-nummer, kan du ta kontakt med vår kundeservice ( info@med24.no eller tlf 90224254) med din bestilling hvis du ønsker å betale per. faktura. På nettsiden kan du kun betale med kredittkort.
Vi gir ytterligere rabatter på større bestillinger av varen.

Bruk av testen
1. Bryt foliepakken og ta testen ut.
2. Dypp testen i urinprøven i ca. 10 sekunder.
3. Les resultatene fremkommer etter fem minutter.

Avlesning av resultatet
Positiv (+)
En farget stripe vises i kontrollboksen. Ingen farget stripe vises i den respektive testfelt. Dette indikerer et positivt resultat for narkotika som den spesifikke teststrimelen tester for.

Negativ (-)
En farget stripe vises i kontrollboksen og tilhørende testfelt. Dette indikerer at konsentrasjonen av narkotika er under avskåret grense.

Ugyldig
Hvis det ikke er merkbare striper i enten testlinjen eller kontrollboksen, eller hvis bare utseendet på en stripe i testfeltet, er det ikke mulig å trekke noen konklusjoner fra resultatene. Det anbefales at det testes på nytt.

Nb: Fargeintensiteten og bredden på linjene påvirker ikke resultatet.

Hvor lenge kan narkotika påvises i urinen?
Følgende retningslinjer er omtrentlige. Det er flere faktorer som spiller inn i forhold til hvor lenge et stoff kan spores ved en narkotest.

Narkotika Cut-off (ng / ml) Deteksjon tid
Amfetamin (AMP) 1000 2-4 dager
Kokain (COC) 300 2-4 dager
Cannabis / marihuana (THC) 50 5-7 dager *
Metamfetamin / ecstasy (meth) 1000 1-2 dager
Opiater (OPI) 2000 2 dager
Benzodiazepin 300 2-30 dager **

* Cannabis / marihuana (THC) binder seg til fettcellene. Vanlig bruk (daglig), mengden av THC akkumuleres derfor i kroppen og vil være påviselig i urinen i 3 til 4 uker. Den angitte deteksjonstiden på 5-7 dager er derfor knyttet til personer som kun bruker stoffet i enkelte tilfeller.

** Det er mer enn 20 forskjellige benzodiazepiner og har flere forskjellige navn. Deteksjon ganger derfor variere når det gjelder benzodiazepiner. De forskjellige varianter har derfor forskjellig halveringstid. Sovetabletter, for eksempel. vanligvis meget raskt ut av kroppen, mens sedativa kan spores i opp til 30 dager etter inntak.

Detaljert og lett forståelig veiledning på dansk inkludert.


Varenummer: 123

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Ekstra infoTilbake til toppen


AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832