Multi-Gyn Actigel - 50 ml

Multi-Gyn Actigel - 50 ml
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Multi Gyn
Varenummer: 6467

Multi-Gyn Actigel er god mot behandling av vaginal ubehag (skedekatar).

Multi Gyn Actigel bioaktive fungerer ved å stimulere immunforsvaret i skjeden, så vel som fysisk inaktivering av skadelige bakterier. Multi-Gyn Actigel motvirker ubehagelig lukt, kløe og irritasjon.

Multi Gyn Actigel består av en aktiv bio-aktiv gel basert på standardiserte høy andel av polysakkarider. Inneholder ikke hormoner, dufter, kjemikalier eller konserveringsmidler.

Mer om Multi Gyn Actigel
For daglig intim behandling og forebygging kan være fordelaktig å bruke MultiGyn Actigel én gang daglig ved sengetid.

Multi-Gyn Actigel brukes til å behandle bakteriell vaginose hvor symptomene er ubehagelig lukt, svie og kløe, en brennende følelse under samleie og økt utflod. Det er skadelige bakterier i skjeden som gir ubehag. Tettsittende klær, immunsupprimerte, bading i bassenget og dårlig hygiene kan bidra til bakteriell vaginose.

Intim pleie
En god intim behandling kan forhindre utvikling av skadelige bakterier i vagina. Daglig vasking med varmt vann rundt vaginalåpningen er ofte tilstrekkelig. Du må unngå å bruke såpe produkter som inneholder et stoff som heter sodium laureth sulfate finnes i mange såpe produkter, og du må unngå å vaske deg selv flere ganger om dagen med såpe.

Mange kvinner tror at kløe og svie alltid er forårsaket av vaginal sopp. Det er ikke riktig. I mer enn 60% av tilfellene, er bakteriell vaginose.

Bakterier i skjeden blir ofte behandlet med antibiotika som er effektivt, men dessverre dreper disse midlene også melkesyrebakterier som opprettholder den naurlige balansen i skjeden. Dette fører ofte til en etterfølgende ubehagelig og langvarig soppinfeksjon.

Multi-Gyn Actigel behandler og forebygger bakteriell vaginose uten å påvirke melkesyrebakterier ved fysisk å kapsle bakteriene slik at de ikke kan forholde seg til slimhinnen. Multi-Gyn Actigel er en bio-aktiv gel som inneholder en patentert stoff som heter 2QR. Dette stoffet er hentet fra aloe vera plante.

Inngår i kategoriene
Intimkrem/-gel

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.