Multi-Gyn Actigel - 50 ml

Multi-Gyn Actigel - 50 ml
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Multi Gyn
Varenummer: 6467

Multi-Gyn Actigel er god mot behandling av vaginal ubehag (skedekatar).

Multi Gyn Actigel bioaktive fungerer ved å stimulere immunforsvaret i skjeden, så vel som fysisk inaktivering av skadelige bakterier. Multi-Gyn Actigel motvirker ubehagelig lukt, kløe og irritasjon.

Multi Gyn Actigel består av en aktiv bio-aktiv gel basert på standardiserte høy andel av polysakkarider. Inneholder ikke hormoner, dufter, kjemikalier eller konserveringsmidler.

Mer om Multi Gyn Actigel
For daglig intim behandling og forebygging kan være fordelaktig å bruke MultiGyn Actigel én gang daglig ved sengetid.

Multi-Gyn Actigel brukes til å behandle bakteriell vaginose hvor symptomene er ubehagelig lukt, svie og kløe, en brennende følelse under samleie og økt utflod. Det er skadelige bakterier i skjeden som gir ubehag. Tettsittende klær, immunsupprimerte, bading i bassenget og dårlig hygiene kan bidra til bakteriell vaginose.

Intim pleie
En god intim behandling kan forhindre utvikling av skadelige bakterier i vagina. Daglig vasking med varmt vann rundt vaginalåpningen er ofte tilstrekkelig. Du må unngå å bruke såpe produkter som inneholder et stoff som heter sodium laureth sulfate finnes i mange såpe produkter, og du må unngå å vaske deg selv flere ganger om dagen med såpe.

Mange kvinner tror at kløe og svie alltid er forårsaket av vaginal sopp. Det er ikke riktig. I mer enn 60% av tilfellene, er bakteriell vaginose.

Bakterier i skjeden blir ofte behandlet med antibiotika som er effektivt, men dessverre dreper disse midlene også melkesyrebakterier som opprettholder den naurlige balansen i skjeden. Dette fører ofte til en etterfølgende ubehagelig og langvarig soppinfeksjon.

Multi-Gyn Actigel behandler og forebygger bakteriell vaginose uten å påvirke melkesyrebakterier ved fysisk å kapsle bakteriene slik at de ikke kan forholde seg til slimhinnen. Multi-Gyn Actigel er en bio-aktiv gel som inneholder en patentert stoff som heter 2QR. Dette stoffet er hentet fra aloe vera plante.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.