Kundeservice
0 varer
Kurv
Multi-Gyn Actigel - 50 ml
Multi-Gyn Actigel - 50 ml

Multi-Gyn Actigel - 50 ml

Vår pris: 185,00 NOK
185,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(6)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Multi-Gyn Actigel er god mot behandling av vaginal ubehag (skedekatar).

Multi Gyn Actigel bioaktive fungerer ved å stimulere immunforsvaret i skjeden, så vel som fysisk inaktivering av skadelige bakterier. Multi-Gyn Actigel motvirker ubehagelig lukt, kløe og irritasjon.

Multi Gyn Actigel består av en aktiv bio-aktiv gel basert på standardiserte høy andel av polysakkarider. Inneholder ikke hormoner, dufter, kjemikalier eller konserveringsmidler.

Mer om Multi Gyn Actigel
For daglig intim behandling og forebygging kan være fordelaktig å bruke MultiGyn Actigel én gang daglig ved sengetid.

Multi-Gyn Actigel brukes til å behandle bakteriell vaginose hvor symptomene er ubehagelig lukt, svie og kløe, en brennende følelse under samleie og økt utflod. Det er skadelige bakterier i skjeden som gir ubehag. Tettsittende klær, immunsupprimerte, bading i bassenget og dårlig hygiene kan bidra til bakteriell vaginose.

Intim pleie
En god intim behandling kan forhindre utvikling av skadelige bakterier i vagina. Daglig vasking med varmt vann rundt vaginalåpningen er ofte tilstrekkelig. Du må unngå å bruke såpe produkter som inneholder et stoff som heter sodium laureth sulfate finnes i mange såpe produkter, og du må unngå å vaske deg selv flere ganger om dagen med såpe.

Mange kvinner tror at kløe og svie alltid er forårsaket av vaginal sopp. Det er ikke riktig. I mer enn 60% av tilfellene, er bakteriell vaginose.

Bakterier i skjeden blir ofte behandlet med antibiotika som er effektivt, men dessverre dreper disse midlene også melkesyrebakterier som opprettholder den naurlige balansen i skjeden. Dette fører ofte til en etterfølgende ubehagelig og langvarig soppinfeksjon.

Multi-Gyn Actigel behandler og forebygger bakteriell vaginose uten å påvirke melkesyrebakterier ved fysisk å kapsle bakteriene slik at de ikke kan forholde seg til slimhinnen. Multi-Gyn Actigel er en bio-aktiv gel som inneholder en patentert stoff som heter 2QR. Dette stoffet er hentet fra aloe vera plante.


Varenummer: 6467

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Silje - 20-05-2016 
Dette produktet fikk jeg anbefalt av min gynekolog, og det er et fantastisk produkt! Anbefales! Leit at det koster så mye.
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832