Moroccanoil

Moroccanoil er et verdenskjent merke som fremstiller pleie- og styling produkter til alle hårtyper, beriket med nærende arganolje som bare har gode fordeler for ditt hårs sunnhet.
Om Moroccanoil | Hva er arganolje? | Original Treatment | Utforsk sortimentet

1 Produkt(er)

Moroccanoil - verdensberømte hårpleieprodukter basert på det marokkanske flytende gull

Du kjenner sikkert Moroccanoil, og du har helt sikkert sett produktene på hyllene i flere år - og det burde du med god grunn også. Hårpleie-merket tok verden med storm da de lanserte deres klassiske Treatment - en dypt nærende hårolje beriket med store mengder Argania Spinosa Kernel Oil, eller argan olje, som for alvor satte skubb i trenden med hårprodukter tilsatt den nærende oljen. Siden da har Moroccanoil blitt et favoritt-merke blant internasjonale influencere, bloggere, stylister samt kjente stjerner, og med deres brede sortiment er du garantert å finne et produkt som passer til akkurat ditt hår.

Hva er arganolje, og hvorfor er det så spesielt?

Arganolje kommer fra frukten på det store argantreet som vokser i Marokko, og den har vært brukt for sine egenskaper i flere hundre år. Oljen kalles også populært for "Det Flytende Gull", utelukkende på grunn av sitt næringsrike innhold og fordeler for både din hud- og ditt hårs sunnhet. Arganolje er nemlig rik på både fettsyrer, vitaminer og antioksidanter, og det er særlig dens innhold av det antioksidante E-vitamin, som gjør akkurat denne oljen så spesiell. Antioksidantene har beskyttende egenskaper og understøtter et sunt miljø både i hår og hodebunn, og argan inneholder en mye høyere konsentrasjon enn mange andre planteoljer. Oljen er dessuten rik på den essensielle alfa-linolen fettsyre, som trenger dypt inn i håret for å mykgjøre og fukte, så håret synes sunt og mer smidig. På denne måten forebygges knekket og splittet hår. Ved å legge seg som et beskyttende lag på hårstråene samt på bakgrunn av dens antioksidante fordeler hjelper oljen med å skjerme håret fra frie radikaler samt miljømessig påvirkning som vind, vær, vask og styling, som ellers kan virke skadende eller uttørkende på hårstråene. Det er altså ikke for ingenting at oljen omtales som å være flytende gull, og i alle Moroccanoils lekre produkter får ditt hår glede av dens gode fordeler.

Original Treatment - klassikeren som startet det hele

Moroccanoil Treatment Original er det produktet som merket er mest kjent for, og produktet har vunnet flere beauty-priser over hele verden på grunn av dets fantastiske virkning og gode formular, som er super enkelt, men effektivt. Håroljen er egnet til alle hårtyper, og trenger raskt inn i hårstråene uten å fette for å styrke, bløtgjøre og nære dypt. Dens fordeler innebærer blant annet en anti-krus effekt, naturlig UV-beskyttelse og evnen til å forkorte hårets føningstid. Resultatet blir et glansfullt og bløtt hår, som får en synligt sunnere utstråling.

Oljen fås både i en 100 ml variant samt en praktisk reisestørrelse på 25 ml - med denne kan du alltid ha ditt favoritt-produkt med i vesken, og oljen er stort sett alt du behøver for både å pleie og style ditt hår på farten. Produktet finnes dessuten også i en Light-utgave, som er særlig velegnet til fint og lyst hår. Hvis du gjerne vil forsøke deg med Moroccanoils skjønne produkter, anbefaler vi helt klart å starte her.

Hårpleie- og stylingprodukter til absolutt alle hårtyper

Moroccanoil vet at hver hårtype krever forskjellig form for pleie, og derfor inneholder deres sortiment flere produktserier, så du kan finne akkurat det produktet som matcher dine behov. I det brede utvalget av produkter finner du blant annet:

• Repair - en serie av produkter spesielt utviklet til skadet, svekket og ødelagt hår, som trenger ekstra pleie. Her finner du både Moisture Repair Shampoo & Conditioner, Restorative Hair Mask hårkuren og Treatment-oljene. Produktene er beriket med styrkende og gjenoppbyggende ingredienser, som reparerer håret og sikrer et sunt resultat.

• Hydration - produkter egnet til tørt, meget tørt og dehydrert hår, som trenger et fuktboost. Serien inneholder både Hydrating Shampoo & Conditioner, Intense Hydrating Mask hårkuren og Hydrating Styling Cream. Produktenes formler er tilsatt masse næringsstoffer, som tilfører fukt til håret og holder dets fuktnivå i balanse.

• Curl - en rekke produkter spesielt egnet til å pleie og style krøllet, bølget og lett kruset hår. Her finner du Curl Enhancing Shampoo & Conditioner, Intense Curl Cream og favoritten Curl Defining Cream samt Curl Re-Energizing Spray, som oppfrisker krøllene i løpet av dagen. Produktene sørger for å ivareta og definere alle former for krøller for et bløtt og naturlig uttrykk.

• Volume - en serie utviklet til fint, tynt og kjedelig hår, som trenger mer liv og fylde. I serien finner du Extra Volume Shampoo & Conditioner, Volumizing Mousse samt Roost Boost - en favoritt blant stylister. Produktene er formulert med ingredienser som naturlig gir håret et løft og tilfører det mer volum for et glamourøst, livlig og bouncy hår, som ikke klasker sammen.

• Styling - en rekke stylingprodukter til alle hårtyper, som imøtekommer din frisyres behov. Her finner du blant annet Luminous Hair Spray enten i Medium eller Strong, alt etter hvor mye hold du ønsker. Du finner også tørrshampoene Dry Shampoo Dark Tones egnet til mørkt hår eller Light Tones til lyst hår, som styler og holder håret friskt.


Moroccanoils populære hårpleieprodukter selges utelukkende av partnersalonger og profesjonelle forhandlere - her hos Med24 kan du utforske det store sortiment av kvalitetsprodukter til billige priser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.