Mikaka

Mikaka
1 Produkt(er)

Mikaka Skincare - Naturlig og økologisk hudpleie til alle hudtyper

Mikaka er et dansk familieeid merke, hvor visjonen er å skape eksklusive, men effektive natur-pleieprodukter til overkommelige priser, så alle har mulighet for å passe godt på seg selv etter naturens prinsipper.

Selv om Mikaka Skincare tar utgangspunkt i naturlige ingredienser, har de ikke gått på kompromiss med kvaliteten eller effektiviteten av produktene. Hvert Mikaka produkt er til for å skjemme bort og pleie huden litt ekstra, med omtanke for kroppen og for naturen, fordi det gjerne skal være samspill mellom å ha det godt både i det indre og i det ytre. Produktene er skapt til deg som ønsker virksomme produkter til din hudtype, basert på økologiske ingredienser hentet direkte fra naturen.

Skånsomt og naturlig innhold

Utviklingsprosessen av Mikakas produkter har tatt sin tid, fordi hvert produkt er sammensatt av nøye utvalgte ingredienser, kombinert spesielt til å ha best mulig virkning samt en behagelig konsistens og duft. Mikaka velger alltid om mulig naturlige stoffer - blant annet planteekstrakter, oljer eller naturidentiske kjemiske stoffer, så produktet blir så lite kunstig som det kan bli. Fordi produktene er så autentiske, er farge og konsistens på produktene til tider varierende.

Mikaka velger så vidt mulig økologisk sertifiserte ingredienser, og derfor finner du veldig få kunstige tilsetningsstoffer i produktserien.
Alle produktene inneholder derfor:

  • Ingen kunstige farger og duftstoffer
  • Ingen parabener
  • Ingen alkohol
  • Ingen petrokjemikalier
  • Ingen hormonforstyrrende stoffer

All duft i Mikakas produkter kommer direkte fra økologiske eteriske oljer, så du er sikker på at den behagelige aromaen er helt naturlig. Alkohol-typen som anvendes til konservering finnes også i organiske ingredienser.

Alle produkter fra Mikaka Skincare sortimentet gjennomgår laboratoriekontroll og diverse tester for å sikre holdbarhet, effektivitet og høy toleranse, så du vet hva du putter på huden.

Design og produksjon med fokus på bærekraftighet

Ikke nok med at innholdet er skånsomt mot naturen på bakgrunn av de naturlige formularer, så er emballasjen og designet også fremstilt med omtanke for miljøet, sånn at produksjon og salg setter så lite klimaavtrykk som mulig. Av denne grunn er flaskene fremstilt i resirkulerbar PET plast, mens eskene er lagd av papp fra bærekraftig skogbruk, trykt med vannbaserte farger. Ved de fleste produkter er emballasjen også gjort ekstra stor, så du får mer produkt i mindre emballasje for å redusere svinn. 

Dessuten bidrar du til flere forskjellige bærekraftige initiativer, til dyrevelferdesprosjekter og til å bevare regnskogen ved å kjøpe et Mikaka produkt, da dette er noen av merkesakene som firmaet har valgt å investere i og donere til.

Mikaka Bath Serien

Mikaka Bath er en helt ny linje av naturlige økologiske produkter til badet og håndvasken. Serien er utviklet og produsert i Danmark og forener økologi og effektivitet med milde naturlige dufter samt et minimalistisk nordisk uttrykk. Alt sammen til særdeles fornuftige priser for å gjøre det økologiske valget tilgjengelig for de fleste

Serien består av shampoo, conditioner, body wash, hand wash og hand lotion. Sortimentet er vegansk og spekket med pleiende og beskyttende antioksidanter, hvor alle ingrediensene er 100% biologisk nedbrytbare.

Utforsk sortimentet av naturvennlige og økologiske pleieprodukter her hos Med24 - pleie med omtanke for kroppen, sjelen og naturen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.