Urtekram Soya farse Ø - 180 g
Urtekram Soya farse Ø - 180 g
Soya farse er fremstilt utelukkende av økologiske soyabønner. Soyabønnene presses mekanisk for å atskille oljedelen. Soja farse produseres deretter av det proteinrike melet. Brukes til farse, f.eks kjøttkaker, bolognese, burgere. Ønskes en mørkere farserett, så tilsett litt soyasaus under tilberedningen.
Protein innholdet i 100 g tørket soya farse svarer til ca. 230 g hakket, rått svinekjøtt.
Bruksanvisning:
Bløtes før bruk i 5 min i vann/buljong - eller tilsettes direkte til farseblandings-retten ca. 10 min før den er ferdig.
Oppbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Ingredienser:
Soyabønnemel*
Er det angitt en * ved en ingrediens er den 100% økologisk.
Allergener:
Soja
Innhold: 180 g
Næringsinnhold | pr. 100 g |
---|---|
Energi | 1456 Kj / 347 Kcal |
Fett | 7,3 g |
- herav mettede fettsyrer | 1 g |
Karbohydrat | 15,4 g |
- herav sukkerarter | 10 g |
Kostfiber | 20,7 g |
Protein | 44,6 g |
Salt | 0,02 g |
Energi |
1456 kJ / 347 kcal |
Fett |
7,3 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,0 g |
Karbohydrater |
15,4 g |
- herav sukkerarter |
10 g |
Fiber |
20,7 g |
Protein |
44,6 g |
Salt |
0,02 g |
sojabønnemel*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Soya
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.