Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g

Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g
Vild Nord Collagen Green Boost - 210 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39349

Marine Collagen Green Boost fra Vild Nord – Ernæringsboost til et sunt ytre og indre!

Collagen Gold Nutrition Bomb fra Vild Nord er et fantastisk produkt med marint kollagen tilsatt dansk økologisk grønnkål og norsk tang. Nutrition Bomb er til alle som er opptatt av å være sunn, og ønsker et ekstremt næringsrikt superfood-produkt som bidrar til både din indre og ytre skjønnhet. Nutrition Bomb inneholder marint kollagen fra nordisk torsk kombinert med C-vitamin samt grønnkål og tang, som begge er smikkfull av næring!

Kollagen bidrar blant annet til å understøtte kroppens bindevev i ben, brusk, sener, hud, hår, negler og tenner og er derfor en av kroppens absolutt viktigste byggestener. Vild Nords marine kollagen hentes fra skinn og ben på fisk og har en særlig høy biotilgjengelighet. Huden forbedres markant og får et friskt utseende og samtidig egenskaper mot aldringstegn. Nutrition Bomb er i tillegg full av naturlige antioksidanter, vitaminer og mineraler som alle bidrar til å holde kroppen sunn og sterk.

Nutrition Bomb gir en daglig dose på 5000 mg Marine Collagen kombinert med 2000 mg pulver av dansk økologisk grønnkål og tang fra det nordlige Atlanterhavet – høstet vilt og naturlig.

Ingrediensenes fordeler

Grønnkål og tang kalles ikke superfoods uten grunn. De to naturlige ingrediensene inneholder masse næring som overføres til det fantastiske produktet. Fordelene er blant annet: 

  • Grønnkål har vært kjent som en utrolig næringsrik og sunn matvare i mange år. Grønnsaken er full av fibre og A-, B-, C-, og K- vitaminer samt mineraler, antioksidanter og omega 3-fettsyrer. Grønnkål inneholder mer jern enn storfekjøtt og mer kalsium enn melk! Kålen kalles ikke en næringsbombe for ingenting, ettersom den bidrar til å senke kolesterolet, styrke immunforsvaret og har anti-inflammatoriske egenskaper.
  • Tangen er av en norsk type som har et enormt høyt innhold av vitamin A-, B-, C-, D-, E- og K samt mineraler som jod, kalsium, kalium, jern og magnesium. I tillegg er tangen fylt med gode fettsyrer som n-3 og aminosyrer. Tang er langt rikere på enkelte næringsstoffer enn jordplanter!

Om VILD NORD®

Når du velger et produkt fra VILD NORD®, velger du et DANSK-produsert, kvalitetssikret og bæredyktig produkt der sunnhet og skjønnhet på skånsomt vis er satt høyest og dyrevelferd og omtanke for miljøet er en forutsetning. Råvarene VILD NORD® bruker er utelukkende økologiske eller høstet fra naturen, det vil si fanget og plukket i det nordlige Atlanterhavet og i de NORDISKE skogene. Dette betyr at råvarene vokser på naturens egne premisser og samtidig også bevarer et ekstra høyt næringsinnhold. Derfor kan du med god samvittighet velge produkter fra VILD NORD®!

Slik kan du bruke Nutrition Bomb

Posen her tilsvarer 30 doseringer av Nutrition Bomb-pulveret. Du kan også kjøpe den største pakken med 45 doseringer her!

Dosering: ca. 1 tsk.

Nutrition Bomb gir en sunnhetsboost i all mat og drikke du bruker det i. Bland det i et glass med drikke, lag en lekker og sunn smoothie eller bruk det i matlagingen. Få inspirasjon fra videoen under! 

Innhold: 210 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolysert MARINE kollagen fra torsk viltfanget i Nordsjøen (Gadus Morhua) 3kDa, Dansk økologisk grønnkål, Vilthøstet tang fra Nordsjøen (Ascophyllum Nodosum),

Opphavsland: Danmark
Inngår i kategoriene
Superfoods Kollagen

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.