Superfruit Mulberry - 160 g

Superfruit Mulberry
Se alle produkter fra Superfruit
Varenummer: 5331

Superfruit Morbær inneholder store mengder av C-vitamin, K-vitamin, jern og kalsium, men også andre viktige næringsstoffer.

Mulberry/Morbær (Morus alba L.) har lenge vært et veldig viktig tre i Asia på grunn av silkeormen som spinner silke tråder og kun spiser av de mørkelilla bladene. Dette treet har en stor utbredelse i Asia, men finnes også i deler av Europa. Mulberry/Morbær finnes i nyanser fra hvit, rosa og rød over til svart. Trærne, bærene vokser på, blir 5-20 meter høye. 

Morbær har lenge vært brukt i tradisjonell naturmedisin, og det er blitt funnet skrifter fra oldtidens Kina og Hellas. Det er mulig å bruke stort sett alle deler av treet, som røtter og blader over til selve frukten. I den seneste tid har morbær fått mye plass i mediene for sine evner til å stabilisere blodsukkeret og øke det gode kolesterolet. Morbær er også en av de fruktene som det er forsket mye på.  

Næringsinnhold:
Morbær inneholder store mengder av C-vitamin, K-vitamin, jern og kalsium, men også andre viktige næringsstoffer som polyfenoler, flavonoider, proteiner, steroider, triterpener, Astragalin og Isoquercitrin. Morbær er også en god kilde til resveratrol som fungerer både som en antioksidant og antikoagulans. 

Superfruit's Mulberry/Morbær er plukket direkte fra trærne og tørket i solen, og du kan derfor spise dem hele  året. Superfruit's Mulberry/Morbær er økologisk dyrket under USDA NOP sertifisering. Superfruit anbefaler å spise en håndfull om dagen både fordi det er godt og nyttig. Spis dem som de er, tilsett dem i salater og bruk dem i matlaging og smoothies. De har en lett, søt smak. Bland gjerne Mulberry/Morbær med andre av Superfruit's frukter og du vil få et fantastisk spennende og næringsrik blanding.

Innhold: 160 g

Ingredienser: Morbær (Morus alba L.) 

Ernæringsverdi: Pr 100g
Kcal/Kj 296/1243
Protein 10g
Karbohydrat 64g
  -herav sukker 42g
Kostfiber 10g
Fett 0g
Vitamin C 286 mg (476% ADT)
Jern 10 mg (71% ADT)
Kalsium 198 mg (25% ADT)
Natrium* 88 mg
   
* ADT ikke fastsatt  
Næringsinnhold (pr. 100 g):
Opphavsland: Tyrkia

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

EU økologimærke

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.