Superfruit Goji - 160 g

Superfruit Goji
Se alle produkter fra Superfruit
Varenummer: 5329

Superfrukten goji (Lycium barbarum L.) anses som en av de mest ernæringsrike matvarene i verden.

Goji-bær er rike på antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler. 

I Asia har man i tusenvis av år kjent til goji for dens egenskap til å oppnå en god helse, velvære og vitalitet. I Kina har goji-bær vært brukt i mer enn 5000 år via tradisjonell  kinesisk naturmedisin. 

Superfruit anbefaler å spise goji-bæret som det er, en håndfull om dagen for sin nytte. Goji-bær fra Superfruit kan tilsettes i müsli om morgenen og gjerne i smoothies. De kan også brukes som snack eller benyttes i forbindelse med matlaging f.eks. i salater. 

Goji inneholder omega 3 & 6, beta-caroten, zeaxanthin, lutein, kalium, polysaccharider, vitamin B1, B2, B3 og C, kalsium, chrom, kobber, magnesium, jern, mangan, fosfor, selen, natrium, zink, kostfiber, 18 av 20 aminosyrer og 23 andre spormineraler. 

Níngxià: Superfruit's goji-bær stammer fra Ningxia regionen i Kina. Det er en selvstyrende region i nord-central Kina, som er kjent for å fremstille de fineste og beste goji-bær i verden. Regionen er også kjent som "hjemlandet for goji-bær". 

Polysaccharider: Forskning påviser, at goji-bæret er ytterst rikt på LBP (Lycium barbarum polysaccharider). LBP er fibre som består av veldig lange kjeder av karbohydrater som antas å ha detaljerte helsemessige egenskaper.

Innhold: 160 g

Næringsinnhold (pr. 100 g):
Ingredienser:

Goji

Opphavsland: Kina

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.