Shirataki ris glutenfri - 200 gr.
Shirataki ris glutenfri - 200 gr.
Shirataki er laget av fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roten. Shirataki kan inngå i slankekurer og livsstilsendringer hvor man gjerne vil ha noen alternativer med få karbohydrater i forhold til normal hvetepasta og ris. Er også velegnet til en glutenfri eller lowcarb kost. Shirataki ris kan anvendes i alle retter, og skal bare varmes da de ikke endrer konsistens.
Bruksanvisning: Skyll dem under kaldt vann og varm dem i kokende vann eller lynsteke dem i en wok.
Oppbevares: tørt og kjølig
Energi |
2,7 kJ / 6,4 kcal |
- herav sukkerarter |
0 g |
Fett |
0 g |
Karbohydrater |
0,5 g |
- herav mettede fettsyrer |
0 g |
Fiber |
4,5 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |
Konjak fiber (glucomannan), Vann, E526 Kalsiumhydroksid
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.