Biogan Rigatoni med kikærtemel Ø - 250 g

Biogan økologisk Rigatoni med kikertemel - 250 g
Disse Rigatoniene er laget av kikerter, som dyrkes i den italienske nasjonalparken Sibillini i Appenninene. De er rike på fiber og protein og har en ru overflate så saus eller pesto fester seg bedre til overflaten. Rigatoni har mye smak og kan brukes i salater, supper, som hovedingrediens i måltidet eller som erstatning for hvetepasta. Pastaen har en intens smak av kikerter.
Tilberedning:
- Hell vann i gryten, sørg for at rigatonien er tildekket
- Kok opp vannet før du legger rigatonien i gryten
- Kok i 5-6 minutter (IKKE rør rundt i de første 3-4 minuttene)
- Dropp salt da rigatonien allerede har mye smak
Innhold: 250 g.
Energi |
1457 kJ / 345 kcal |
Fett |
3,1 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,6 g |
Karbohydrater |
53,8 g |
- herav sukkerarter |
1,8 g |
Kostfibre |
11,1 g |
Protein |
20 g |
Salt |
0,06 g |
Kikertemel*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.